Yeni evliyim sevgililik donemim uzundu evet tanıyamadımı diceksiniz belkide ama oldu artık..ben eşimi cok seviyorum ama eşim beni gercekten sevmediğini duşunuyorum her dakka onunla olmak istiyorum hep ben olayım hep o olsun.. bugun 10 gunluğune gorev icin başka şehirde geceleri arayabiliyor ve beni aradı yarım saat konstuk seni arıyorum hep diyor ondan sonra annesile kardesi aradı onlarla konsmus hep hic birini anlatmadı bana onlardan duydum .. sordum nye seni arıyorum konsmadım falan diyorsun diye fark etmemisim gelince bakarsın tarihi yaz kac dakka konsmsum yani ailen ara tabi ama neden bana olan seyleri olmams gibi anlatıyor surekli aynı konu aklıma bile gelmiyor diyor bende hep yalan soluyorsun beni sevmiyorsun diye kavga ediyorum guvenmyrn o yuzden hep kısıtlıyorum ne yapcam artk eşim beni benim kadar sevmiyor ailesinin yakınında yaşıyorum uzaktan koptum geldim hep ailesinn dedği hic fikirlerimi sormadn konusuyrm onla buyuklere tamm diceksn olmaz konsrz biz cozerz diyor ama ailesinn yannda ben olmaz anne gidemeyz plan yaptık diyorum yoo o kadar onemli degil planım yaparz diyor .. bilmyrm eşim yalancmı guvenemyorum