Ne olur bişey soleyin..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ne olur bişey soleyin..
-
03-10-2022, 04:15:37Oncelikle benim sınıf arkadaşım ve onun yanında 2 arkadaş daha vardı biz cok samimiydik sonra oda arkadaşımla da samimi olduk . Bunları tanıştırdım arkadaş olalım hep beraber takılalım diye iyi niyetime yaptım. Ondan sonra benim oda arkadaşım beni surekli azarlama cabasına girdi laf sokmalar . Orneğin bakımsızın bilmem ne iste şaka olarak hep benim uzerime geldi ortam da falan hep benimle dalga gecmeye başladı ,bazı laflarına cok sinir oldum bende sus be ,kes artık, uzatma falan dedim. İşte dana bilmem ne her konuda dalga gecti .Bende sus diye tepki verdim.Sonra ben odada bi kez sevgilimle kavga ettim sesli konuşmuşum. O gece rahatsız olduğunu soylemedi . Geliyor ortam da soluyor . Ozamanlar samimi değilmişiz o yuzden soylememiş.2 gun oncede yatağımda yatıyordum o uyuyordu.Su falan ictim .Sabah kalkmış bana diyor bi gunaydın dedi sonra hemen şişe sesi geliyor, bilmem ne naptın o saate diye bağıracaktım bi ara dedi . Ben de doldum artık bana o tarz davranmasından ben de ona bağırdım . Sonra bunun yakın arkadaşı vardı başka odaya cıktılar. O kavgada sonra . Sonra benimle konuşmaya calıştı ben onceki yaptıklarını soyledim . Obur kızlar da onu korudu . Bi kavgada oda değiştirmesine gerek mi vardı. Yaptığı şeyleri yapmadım diyor bana obur kızlar da ne alaka diyor . Ben onceki konuları actım sinirlendiğim icin dolduğum icin, bole yaptım demek istedim onlar da bana ne alaka falan dediler . Şimdi yapayalnız kaldım . Arkadaşlık bu kadar basit mi ? Oda değiştirmek istiyorsa kavga etsek bile gelip duzgun konuşamazmıydılar ?? Şimdi kocaman yurta tek başınayım bidaha kimseyi tanıştırmıcam kimseye iyilik yapmıcam .