Ben mi abartıyorum yoksa bir sorun mu var size danışmak istedim cunku arkadaş konusunda hep dertliyim.
Benim daha onceden hoşlandığım biri vardı ve bunu o kişide biliyordu; hoşlandığım kişiye mehmet diyelim. Mehmet de başta benden hoşlandığını soyledi ama sonra olaylar oldu ve baya buyuk bir kavga ettik, beni cok uzdu ve surekli inadıma bir şeyler yaptı. Bu birbirimizden hoşlandığımız donem derken bir 6 ay kadar konuştuk. kavgadan sonra bi daha konusmadık ve inadıma şeyleri de kavgadan sonra yaptı. O zamandan beri konusmuyoruz. Bir arkadaşımda herşeyden haberdar. Bu zamana kadar bana hep destek oldu, hep sevgisini gosterdi,bir kere bile hatasını gormedim. Ancak gecen hafta oğrendimki bu arkadaşım bazı detayları kuzenine anlatmış. Bunda hicbir sorun yok cunku kuzenini tanıyorum ve anlatsa bişey demeyeceğimi arkadaşımda biliyor daha once beraber takıldığımızda olmuştu ve arkadaşım mehmetin bana yaptığı bişeyi anlatınca kuzeni sinirlenip mehmete laf sokmalı bir mesaj atmış twitırdan (dm atmış yani). Sonra nasıl olduysa mehmet ve arkadaşımın kuzeni arkadaş olmuşlar. Ve arkadaşım bana gecen hafta bunu sanki hicbir sorun yokmuş gibi anlattı.
Mehmet başkasıyla arkadaş olsa umrumda olmaz ama şimdi arkadaşımın ve kuzeninin bu tavrı beni rahatsız etti. Mehmet de baya populer ve yakışıklı bulunan biri, bana sinirlendiği icin yazdı dese de oyle olmayabileceğini bile duşunuyorum. Arkadaşıma bu zamana kadar guvenirdim hep ama kuzeniyle mehmetin arkadaş olması sizce de sacma değil mi? İnanılmaz irrite oldum ve neyden olduğumu bile cozemedim. Sizce haklı mıyım?

Not: mesaj arkadaşımla kuzeninin aynı evde kaldıkları gun atılıyor. Arkadaşım mesaj atalım diyor