Mrhb arkdşlar ben aldatıldım. Bunu yerimde olmayan kimse anlayamaz tabiki. Oncelikle şunları en başından soylemeliyim kendi ayakları uzerinde duramayan eşime mecbur olduğum bir durum soz konusu asla değil. Ben ki aldatılmayı asla affetmem diyen kişiler arasındaydım. Affettim mi zaten onuda bilmiyorum ya hoş! Neyse ustten kabaca sise anlatıcam durumu ve gerekli yorumlark dikkate alıcam belki beni rahatlatır aranızda beni daha cok uzeninizde cıkabilir tabi onlarada eywallah. Gerci neyi duysam rahatlarım onuda bilmiyorum ya neyse... doğumdan sonra biz dağıldık resmen diyebilirim. Eskiden cok aktif bi hayatımız vardı cocuk gelince bitti ve biz bu şoktan cıkamadık yıllar gecti atlatamadık ve cinsel istek azaldı yani bende azaldı eşiminde isteği gozume fazla gelmeye başladı sapık gibi gormeye başladım onu ve yaptığımız zama zamanlardada afedersnz arkamı donup işini gorsun diye bekliyordum ve coğu zaman offff git diye ittiriyordum. Ama boyle olmamda eşiminde sucu vardı ailesininde yani toplu olarak aile ici uzaklaşma konuşamama birşey paylaşamama birbirmizi anlayamama durumuna gelmiştik. Ben cinsel isteksizliğimin farkındaydım hatta tedavide gormeyi istemiştim duşunmuştum ama kac kere randevu aldıysam geri cektim cunku eşine o donem deseydim ki paikiyatriye gidelim destek alalım sen git bence senin ihtiyacın var diyecek kafadaydı. Oyleydik oyle olduk. Ama normalde oyle değildik birbirmizi cok seven ruh ikizi olan iki cifttik ve birbirimizin ilkiydik. Neyse bu surecte orospunun biri eşimin aklına giriyor iş yerinden ilgi gosteriyor ileriye gidiyor cıplak resim erotik konuşmalar başlıyor sonundada yatıyorlar.

(( nolur aldıtılmayanlar acımasız yorum yapmasınlar. Emin olun bende sizin duşunduğunuzun 10 katını duşunuyordum aldatılmadan once

((( adam eve geliyor evde huzur yok bu yonden bakınca aldatılmayı hakettin kızım diyorum kendime. Ama aldatılmak hakedilirmi onuda bilemiyorum. Eşim şuan cok pişman ve bir daha yapmayacağını ben biliorum yerimde olsaydınız anlardnız. Eşim boyle bi insan değil cunku ama yaptı yaptı işte onu savunmamda sise sacma gelebilir. Şu durumda ben eşimi affetmek istiyorum ama effedebilicekmiyim bilmiyorum psikolojik destek alıyorum. Tamam hakettik bunu yaşamayı belki ama peki ona dokunduğu elleri birleştiği vucudu guluşmeleri sevişmleri ........ bunları nasıl kabullenicem bi gun unutucakmıyım bi gun silinicekmi beynimden bunlar ??? Aklımı kaybedicem gecmişimize yazık yavrumuza yazık oldu o kdr cok suclu varki ben eşim eşimin ailesi toplum herşey bizi bunalttı doğum ve sonraki surecte bı yuZdende aramıza ucurumlar sonrada erkeklerin zaafları yuzunden bi orospu girdi. Eşim sucsuz tek suclu o kadın demiyorum ben durumun farkındayım ama eşim asla boyle bi insan değildi neden boyle birşey yaptı kafayı yemek uzereyim. Neyse yorumları bekliyorm uzun oldu kusura bakmayn.