Hakikaten bir derdim var
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hakikaten bir derdim var
-
03-10-2022, 04:13:48Kızlar,onceki konuşarımda da yapamadığımdan bahsetmiştim.neredeyse evliliğim altı yıl olacak.cektiğim ise 66 yıl sanki.Aldatıyor mudur bilemem en azından yakalamadım.Yakalasam hersey daha kolay olacak ya.ablaşmalı boşanmaya ikna edemiyorum ama artık yaptığı her hareket batıyor bir seneyi aştı calışmıyor bankalara borcları varmış yeni oğrendim.bahanesi de iş yok tabi olacak diyor herseyini saklar benden bana gram deger vermez sevmediğini de cani gonulden biliyorum.durmadan kahveye gidiyor (sozde tabi bilemiyorum) bana koca olarakta soğuk.konuşmaya kalkınca bağırıyor hakaret diz boyu ağzına takmış bir gerizekalı kelimesini.neden boyle yapyorsun bu hareketleri diyince birde kıskanc oluyorum ya vallaha ona guluyorum.evde durmuyor ama calışmıyorda banada asla calışmama izin vermiyor.ben evden cıkacak olayım(ki cocuksuz bir yere cıktığım yok)kırk kere soruyor nerdesin nereye gitcen nerden gitcen diye.yok anlaşmalıya ikna edemiyorum konuşmama bile izin vermiyor bana git sen ac davayı diyor ben nasıl acayım biliyor ki param yok.avukat destegi alamam bile imkansız cekişmelide biliyorum ki turlu turlu iftiraları olacak.bana diyor ki ben onun eski komsusuna halaret etmişim o. Demişim.ben kadını bir kere bile ne gormuşluğum vardır nede bir selamım ben kadının adını bile bilmiyorum yeminle.iftirada diz boyu. Nasıl ikana ederim ?nasıl sağlıklı bir sekilde konışabilirim bilmiyorum ?