Merhaba,
Annem ve babamla ilgili bayadır konu acmıyordum. Surekli birşeyler oluyor ve ben buraya konu acıp fikir almak istiyorum
Babam babasının evinde kalıyordu halamla beraber, araları baya bozulmuş babama kızıyormuş vs
Kardeşimle konuşmuşlar ve ayrı eve cıkıcakmış. Eşyaları zaten vardı koltuk yatak gibi ama gerisi nasıl olur. Kardeşim temizlikci gelir yemeği dışarda yer sende yaparsan haftada bir bir tencere sulu yemek yaparsın dedi, ben de diğer elimden geleni yaparım dedi. Zaten maaşı var babamın. Annem her hafta nasıl yemek yapıcak ablan calışıyor cocuğu var dedi
Ben elimden geleni yapmaya calışırım ama bir tek yemekle olmuyor ki bunun daha ileriki yaşları var nasıl olur hic bilmiyorum?
Cok enerjili bir insan da değilim zaten calışıyorum hafta ici erkenden yatıyorum 9 bucuk 10 gibi. Hafta sonuda kendi evimin temizliğini zor yapıyorum coğu kez yapmıyorum. Ne anneme ne kayınvalideme gidebiliyorum zaten calıştığım icin kimsenin beklentisi yok. Yada yarın oburgun başka bir şehire gidersek..
Ama babama da faydam dokunmazsa uzulurum insanı da insan yapan merhameti
Yani kısaca annesi ve babası ayrılanlar bu duzeni nasıl oturttu nasıl yardım ediyor merak ediyorum
Babamın ayrı ev tutması
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Babamın ayrı ev tutması