Problemli şef
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Problemli şef
-
03-10-2022, 04:11:55Buyuk bir şirkette calışıyorum. Daha once ki basliklarimda bahsetmistim. Problemli bir sefim var. Her zaman pazartesi gelir haftasonu ne yaptık ettik sohbet ederdik. Cok ozele girmeden anlatırım gben. Muhtemelen o da oyle. Ama bu sabah problem oldu aradım bir saat izin istedim. Sesinden isteksiz olduğu belliydi. Geldim hasta mıydın dedi yok dedim bazı problemler oldu gec kalınca saatlik izin istedim dedim. Ondan sonra suratı beş karış dolaşmalar, surekli acil yetişmeyen. İşlerden bahsetmekte falan. Zaten cok yoğun bir birimde tek personelinin m. Elien geleni yapıyorum. Bugun oyle acil bişey yoktu ona guvenerek istedim. Uzun zamandır hatta yıllardır beş gunden fazla izin almadım uzun suredir rapor almadım( şukur gerek olmadı ) . Surekli izin alan biri degilim. Bugune ozel. Başka personel inatla vermiyorlar.tek başıma olsam bu kadın olmasa daha verimli calışıyorum ama bu kadın surekli negatif, sınırlı, agresif. Şirkette kimse onunla calışmak istemiyor. Herkes kacıyor ondan ama bu hala kendini mukemmel sanıyor. .herkesin arkasından laf ediyor. Bazen kendini kaybediyor. Soyluyorum biraz sakin ol diye o zamanlar. Herkes senden başkası onu idare edemez diyor ama bende tukendim. Mudurler yerimi değiştirmiyor. Ben nasıl kurtulurum bu kadından? Kavga cıkarmak istiyorum ama hayatımda kavgacı bir tip olmadım. ( Bu arada emeklisi gecti, para durumu cok iyi ama emekli olmuyor. )