Artık herşeyden o kadar bıktım ki hele insanlar bıkkınlığımın dozunu arttırıyor. Kendimden bahsedecek olursam gecmişte cok da mukkemmel bir hayatı olmuş biri değilim aile konusunda cok fazla sınanmış biriyim her işimi kendim gormuş biriyim kucuk yaşta hep kendi sorunuma kendim cozum bulurdum evde tek kalabilirdim kardeşime bakardım vs ama ben coğu insana nazaran yaşadıklarım yuzunden surekli melankolik olan biri değilim gulec konuşkan birisiyim cok oldu evde kıyametler koparken bişey olmamış gibi okulda gulduğum eğlendiğim.

Herhalde boyle davranmaktan olacak insanlar benim hakkımda onyargililar ben yaşadığım sorunları anlatmaya yeni başlamış biriyim ve lafı acıldığında işittiğim cumleler şu:
Sen ne yaşadın ki? Ben senden bin kat beter olaylar yaşadım tarzı şeyler ve ustelik damarıma basılmasını sağlayan o kilit cumle " tabi sen ne de olsa annesi babası tarafından şımartılmışsın annen baban seni cok sevmiş sen onların goz bebeğisin sevgi ve ilgi ile buyumuşsun bi derdin yok ne de olsa tek cocuksun" tarzı şeyler ağzımdan tek cocuğum tarzı şey cıkmamasına rağmen hayatımla ilgili bisi duymamasina rağmen insanların boyle demesine o kadar sinir oluyorum ki aynı insanlara yaşadıklarımı azcik anlatsam ağızları acık kalıyor o da ayrı hikaye .

Beni en cok sinir eden şeylerden biri ailemin ozellikle babamın bana o kadar yaptıkları şeye rağmen beni umursamamalarina rağmen beni stres topu olarak kullanmalarına rağmen yine benim sayemde etraftan ovgu almaları o kadar yaşadığım şeye rağmen insanların senin ne derdin var sen evin goz bebeğisin demelerine ve ailemi tanımadan onlara bu etiketi yapistirmalarina o kadar kızıyorum ki girdigim her ortamda bunu yaşamaktan bıktım aa sen nasıl tek cocuk değilsin aaa soyle bilmem ne laflar etmelerine cok kızıyorum.

Insanlara neden oyle duşundun dediğimde net cevap vermiyorlar ne bilim oyle duruyorsun diyorlar, sadece bi arkadaşım ozguveni yuksek her işini yapan ve olgun biri olunca oyle duşunmuştum dedi ama bana sacma geldi karşımda ozguvenli her işini kendi yapan biri olsa o kişi hakkında erken sorumluluk almış derdim ben şahsen.

Cok uzun oldu farkındayım beni asıl yıpratan şey ailemdi aslında bu size anlattıklarım tuz biber oldu yazım hatası vs olduysa affola cok doldum icin dikkat edemedim pek.
Peki sizce hicbişey yaşamamış ve ailesi tarafından sevgi ve ilgiyle buyumuş biri gibi gozukmemin sebebi ne olabilir ?