2. Yılımız ikimizde 24 yaşındayız. Ama 5
senedir birimizi tanıyoruz. Cok yakın bir ilişkimiz vardır Allah'a şukur tanıştığımız gunden beri birbirimizi cok iyi anlarız. Ben bir şey yaşarsam O benim bu durumdan nasıl etkilendiğimi hemen anlar Ve yanımda olur aynı şekilde ben de onun. Eşim polis sivil ama. İnsan ilişkileri iyidir kendine bakar uzun boyludur. Yaklaşık 6 ay once onun tayini cıktı Van'dan Kayseri'ye geldik. Lafı cok uzatmayayım burada bazı eğitimlere katılması gerekiyormuş kurs falan. Gecen hafta Sabah beraber cıktık evden kursun olduğu yere gittik. Kapının onunde opuştuk tokalaştık. Sonra ben yurumeye başladım ben uzaklaşınca bahcedeki sarışın bir kadın eşimin yanına geldi muhabbet etmeye başladılar. bilerekten benim gitmemi bekledi sonra eşimin yanına geldi Ben de bir şeyi unutmuş gibi yapıp geri dondum kadın mecbur benimle de merhabalaştı. Cok sinir oldum Bir de eşime surekli ismiyle hitap ediyor bey falan demiyor, sanki 10 yıllık arkadaşı. Bir de mini etek giymiş altına topuklu cizme resmen cilve yapıyor dekolte giymiş bilerekten sırıtıp duruyor eşime. Cok kotu moralim bozuldu kursun başlama saatine kadar bekledim eşim iceri girdi Ben sonra ayrıldım alışverişe cıkacaktım sozde ama dolaştım durdum aklım gitti cıldırdım resmen. Gun boyunca aramadım akşam eve gelince anladı tabi. Yanıma geldi gonlumu almaya calışıyor. Kız İki gun once WhatsApp'tan bir şeyler yazmış aklınca soru sorup danışıyor sohbeti uzatmak istiyor eşimde sorusuna cevap vermiş sonra da iyi akşamlar yazıp nokta koyup gondermiş. Başka birşey demesin diye. kurstan insanlarla iletişim kurduğunu soyluyordu haberim vardı ama kızı gorunce gıcık oldum. Gıcık olmamın bir sebebi de eşimin kac yıl once benden once konuştuğu kızın ismi Gozde ve şu an kursta gorduğum kızın ismi de Gozde. Eşim zamanında bu eski Gozde ile bir şeyler yaşamış ama kesinlikle ileriye gitmemiş, kız bunu evine davet etmiş bizimki de gitmiş oturmuşlar falan sonra kız buna yakınlaşmaya başlıyor eşim de yapma dur falan diyor kız dinlemiyor eşimde tersliyor oradan cıkıyor evlilikten once cinselliğe karşı birisi cunku. Kız arkasından aramış ozur dilerim hata yaptım biliyorum falan diye ama eşim ilişkiyi kesmiş yaklaşık 3 ay sonra falan da benimle tanışmış da zaten. İşte bu Gozde gecenlerde ınstagram'dan eşime takip isteği gondermiş eşim de onaylamamış bekliyor istek bana da gosterdi, Ama kızın hesabı acık fotoğraflarını gorebiliyoruz yani eşim yuz verse evli mi değil mi Fark etmez onun icin oyle bir kız bir de sen niye eski sevgiline istek gonderiyorsun kac sene sonra. Şimdi şoyle bir problemimizde var, cinsel hayatımız genelde standarttır cuma cumartesi akşamları beraber oluruz ertesi gun tatil olduğu icin eşim hafta ici pek istemez anca cok istek ve arzulu olucak oyle yani.
Kursta kızı gorduğum gunun akşamı cok kotu oldum kafamda surekli Gozde ismi donuyor. Banyoda icime icime ağladım sonra kendimi biraz toparlamak icin Moral vermeye calıştım kendime. Gittim suslendim giyindim kuşandım makyaj kokular falan. Eşimin yanına salona gittim beni gorur gormez anladı tabi aşkım bu akşam olmaz falan yapıyor cunku hafta ici hic istemiyor yorgun oluyor banyo falan cok uğraşıyor. Ben dedim biliyorum ama ne olur bu akşam yapalım bak o kadar uğraştım falan istiyorum seni cok dedim. Yok Adam dediğim dedik resmen gelmiyor. Tam arkamı dondum gidiyorum canım acaba sen saclara biraz sarı atsan mı ya dedi, başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Onu kurstaki kızdan kıskandığımı zaten biliyor o akşam o yuzden giyinip kuşanıp suslendiği mi anladı kendince dalga gecmek şaka yapmak beni cıldırtmak icin boyle bir şey soyledi. Moralman coktum. Gectim iceriye ağlıyorum o suslu halimle butun makyajım aktı. Makası alıp saclarımı kesmek istedim hırsla. Bir iki gun sonra cuma akşamı bu geldi bana cilve yapmaya başladı. Ben de istiyorum onu cok arzuluyorum ama iki gun once bana yaptığı şey icin inat ettim yok diyorum. O bilmiyor tabi kafamda Gozde isimlerinin donduğunu, kendine gore beni kibarca reddetti, ikimizin de iyi bildiği hafta ici cinsellik olmaz kuralını uyguladığını zannediyor. Ama ben cok farklı bir psikolojideyim haberi yok. Sonra pes ettim ama onu affettiğin icin değil kendime yeniden aşık edebilmek icin yeniden kazanabilmek icin belki de kendime bağlayabilmek icin, biliyorum O beni cok seviyor Cok aşık Beni kesinlikle aldatmaz ama kafam allak bullak oldu kaybederim korkusu yaşadım. Gittim ustumu başımı duzelttim suslendim gectik yatak odasına. Biz en az bir bucuk sene daha cocuk duşunmuyoruz, genelde geri cekilme veya kondom ile korunuruz, eşim de boşalma suresini ayarlamamak gibi bir problem yok once beni duşunur ben ne zaman tamam dersen oyle boşalır bu konuda kontrollu yani. Her neyse biz yatak odasına gectik genelde ilişkimiz bir saati gecer, nereden baksan 15 gundur beraber olmamışız bu kıskanclık durumları oluşmuş tartışmamız, falan gecti hele şukur olanları anlatabildik, şimdi biraz keyfini surelim tadını cıkartalım derken eşim hem 2 dakika icinde geldi, hem geri cekilmedi, hem de kondom takmamış. Kondomu takmadığını fark ettim ama cekilecek zannettim cekilmedi. Ben her şeyi fark ettiğimde iş işten gecmişti zaten. Bağırıp cağırmaya başladım canım ne yapıyorsun, biz ne yapacağız şimdi falan diye soyleniyorum Bir taraftan da kendimi lavaboya attım yine başladım ağlamaya. Kendimi cocuğa hazır hissetmiyorum O da bunu biliyor beraber aldığımız bir karar biraz daha bekleyecektik. Sonra iceri gittim tekrardan ozur dilemeye başladı kontrolu kaybettiğini soyledi Ben de sen nasıl boyle bir şey yaparsın falan deyip durdum. Sonra bana demesinmi orgazm olamadıysan gel devam edelim diye. Benim iyice cinlerim tepeme cıktı. Lutfen sus biraz daha uzatırsan kalbini kırarım dedim, gittim duşumu aldım yattım uyudum. Ve kafayı yemek uzere olduğum son nokta Sabah uyanıyorum bu gelip bana diyor ki canım boyle boyle bir durum var yemin ediyorum sana gosterdikten sonra sileceğim. Bu ilk sevgilisi Gozde isteği kabul gormeyince mesaj gondermiş kabul etsene isteği diye. Kızdım sinirlendim uzuldum mahvoldum ozguvensizliğin en son safhasını yaşıyorum adeta. Bu kızın yazmasınamı cıldırayım okuldaki kızamı cıldırayım yoksa eşime ait olduğumu birbirimizin olduğumuzu hissedebilmek icin yanına gittiğimde reddedilme ve sonraki seferde boyle bir duşuncesizlik yapmasına mı cıldırayım. Benim durumum nedir ne yapacağım derdimi anlattım soruma cevap bulmak icin değil dertleşmek icin actım konuyu uzun oldu biraz affedin...