Hayırlı akşamlar kızlar.
Kararsız kaldım ve fikrinizi almak istiyorum.
Eşimin kuzeniyle konuştuk bugun. Gorumcem 1 yıl İstanbul da okuyacakmış ve yıllık 10 bin tl odenecekmiş. Kv de eşim icin abisi oder demiş.
Bizim rızamız var mı diye sormak aklına bile gelmemiş yani.
Sadece gitmekle de olmuyor, 1 yıl boyunca masrafı hic bitmeyecek yani.Cunku rahatı ve alışverişi cok sever.
Kp in gonderecek gucu yok. Kaynım da var ama o da kendini gecindiriyor ve kp e yardım ediyor bazen.
Evleri tadilat yaptırılacaktı yaptırdık, yeni ev sonucta dedik buzdolabına kadar aldık kaynımla birlikte. Yine bazı tadilat işleri var ve yine iki kardeşten bekleniyor doğal olarak.
Kv ister biz alırız ya da para gondeririz. Hadi onlarda sorun değil diyelim.
Bunları cimri gelin gibi gormeyin diye yazdım. Ama bu son olay cok canımı sıktı.
Benim de iki kucuk cocuğum var.Seneye kreşe gonderme planımız var.
Eşim 4 5 bin civarı maaş alıyor. Zaten bundan dolayı herşey bizden bekleniyor. Ama bizde ev alabilmek icin birikim yapıyoruz. Bunun icin de bozulup kırılmadığı surece bişeyimi değiştirmem.
Boyle olunca da bu para bana fazla geldi.
Eşimin henuz haberi yok. Bi anlık gaza gelerek tartışmak istemiyorum. Siz soyleyin haksız mıyım?
Ne yapmalı ve nasıl duşunmeliyim?
Duzenleme:karışıklık oldu galiba maaş konusunu duzelttim.hafızlık eğitimi bitince camilerde kuran kursu hocası olacak.
Guncelleme: konuştular aylık aidatı 250 tl civarındaymış. Yorumlarınız icin teşekkur ederim ❤