Merhaba sevgili kk. Bu sorun onemli karar alındı boşanma işi kesin. Onumde iki yol vardı burada kalıp ev tutmak babası oğlen alıp evine getirecek akşam da ben alıp eve gececektim babası calışmıyor oğlumun dedesi bakıyor ona vs vs . Bilinen şeyler yabi. Ama burada kiralar cok yuksek oyle ki evdeki hesaba gore bile bana kalan 300 tl ile ne yenir ne icilir ? Bilmiyorum . İşsiz kalma durumu olabilir, bir sonraki sene kurum benimle anlaşmayabilir( ozelde oğretmenim) ve bu durumda eşyaları da borcla alacağım icin bildiğiniz dımdızlak ortada kalabilirim yani.
Oğlum burada kalmak istiyor okulu seviyor şartları iyi guzel bir sitede etraf guzel elit vs . Ama ben nereye gidersem de seninle geleceğim anne diyor. Ailem once karşı cıktı sonra durumları ispatlayınca şakın orada durma borcu bitir gel diyor. Annemler İstanbul ’da . Kardeşim evlendi alt katta yaşıyor iki ev de babamın yeni aldılar borc oduyorlar. Onlar işten cıkmaz eğer ben gidersem. Oğlanı da servis ve akşama kadar olan kolejlere veririm zaten cunku annemlerin oturduğu yer iyi değil eğitim ve kultur seviyesi acısından. O sebeple oradaki devlet okulları bu okuldan sonrq olmaz oğlumda buyuk travma kalır.
Hayatımda bir ilki gercekleştiriyorum . Ozel okullar kac para ister bilmiyorum ama ben 1500 fazlasını veremem o kesin . Bir şekilde buldum diyelim bir şey olursa aniden ulaşamazsam korkusu var. Oğlum burada kalsın desem nasıl yaşarım bilmiyorum. Ama o zaman da şartları daha iyi olur. Fakat odev yaptırırken dayanamayan sinir harbi geciren dayak atan yuzune tukuren ama genelde de seven bir babası olur mu bilmiyorum aklım karışık. Bana fikir verin ne olur ? İstanbul ’da bana iyi referanslarla iş sağlayacak aile dostlarım olacak . Orada sorun yaşamam babamın evinde bu acıdan
Evladımı terketmiş mi oluyorum?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Evladımı terketmiş mi oluyorum?