Ben 13 senedir evli 3 cocuklu vir bayanim. Esimle uzun suredir aramizda sorun var. Sorunun ana kaynagi bence esimin yetwrli ilgi gostermemesi daha dogrusu hic gostermemesi. Evde kendimi bi robot gibi hisediyorum ve bu beni cok uzuyor. Bunu defalarca konustuk ama bir yere varamiyoruz. Tamam daha dikkatli olurum diyor 1 hafta iyi sonra yine eski moduna donuyor bende artik biktim. Acaba konusmak haric baska bi yontemle esime bunu nasil anlatabilirim. Onun yaptiginin aynisini yaptigim an hisediyor ve gelip soruyor ne oldu neden boyle soguksun diye, yani kisacasi benim soguk olma hakkim yok onun var. Cok caresizim ne yapmaliyim bilmiyorum artik. Artik kendimi suclamayada basladim acaba cok seymi istiyorum diye. Son zamanlarda evimizin hali aynen boyle beyefendi isden geliyor sofra hazir pesine cayi hal hatir ben soruyorum muhabbeti ben aciyorum cocuklara bakiyor evin sorumlulugu yine bende. Hic eline saglik veya nasilsin bugun ne yaptin gibi seyler sormuyor sarilmiyor yaklasmiyor. Sanki ben evde herhalgi bir esyaymisim gibi davraniyor