Merhaba hanımlar benim bir kız arkadaş grubum var benle beraber 7 kişilik bir grup. Ortak tanıdığımız olan 3 tane de erkek arkadaşımız var. Aramızdan bir kız buna Hatice diyelim o 3 erkekten biriyle flortleşiyor fakat kız biraz girişken biri yani konuştuğu bu arkadaşımıza biraz fazla “yurumuş” oğlan da diğer arkadaşımıza bu da Aysel olsun gidip diyor ki Hatice pek benim istediğim gibi bir kız değil ben biraz zor severim. Aysel de Haticeyle arkadaş olmasına rağmen arkadaşını hic savunmuyor haklısın o oyle deyip geciyor. Sonra bir arkadaşımız bu oğlanın telefonunu kurcalıyor ve Hatice hakkında bel altı esprilere rastlıyor. Ama oğlan sen benim telefonumu nasıl karıştırırsın deyip uste cıkıyor. Şimdi sorun şu ki bu kız grubundan kimse Haticeyi savunmuyor hatta iki kişi surekli haticenin arkasından ağza alınmayacak şeyler soyluyor. Ben peki o zaman neden hala arkadaşsınız dediğimde ise o kadar samimi değiliz diyorlar ama gayet de samimiler. Sabaha kadar haticenin ve diğer kızın dedikodusunu yapıp oğlanı savunuyorlar. Dişi kuyruk sallarsa oğlanın boyle konuşması normal, hatice kendini ağırdan satmalıydı aynı anda bir suru erkekle konuşuyor oğlan haklı bize aynısını yapmaz ama onun davranışlarından dolayı oyle demiştir diyorlar. Aşırı derecede cinsiyetci soylemleri var ee ne de olsa erkek, kadın olarak geri durması lazımdı vb. Ama kız cinsel icerikli bir konuşma yapmamış sadece şakayla karışık oğlana yurumuş. Kızla arkadaşlıklarını da bitirmiyorlar ve sorun şu ki surekli benim 3 yıllık ilişkim vardı opuşmekten ileri gitmedik, benim 6 yıllık ilişkim vardı asla cinsel şeyler konuşmazdık boyle yapanlar orospudur tarzı muhabbetler donuyor. İclerinden biri cok cok yakın arkadaşım. Benim arkamdan da boyle konuşuyor musunuz dediğimde ise sacmalama senin duruşun yeter sen oyle misin sanki diyorlar. Ama hayat goruşleri benimkine cok ters. Sizce arkadaşlığımı bitirmeli miyim? Soyledikleri ne derece doğru ne derece yanlış?