Merhaba hanımlar,

Bir erkek arkadaşım var, kendisi cocukluk aşkım ama 1 yıl once sevgili olduk. Uzun suredir onu seviyordum. Her şey cok hızlı gelişti. Yakın zamanda evlilik kararı aldık. 5 6 aydır da birlikte yaşıyoruz. Oyle ki resmen evli olmamamıza rağmen ikimizde birbirimizi eş olarak goruruz. Hatta coğu yerde eşim diye bahsetmişimdir. Bana gore gonul bağı nikah bağından daha onemli ki zaten evlilik icin surekli ısrar eden o. Ailesi de ailem gibidir. Hepsiyle cok iyi anlaşırım.

Erkek arkadaşım bir cok konuda mukemmel. Sinirlenmez alttan alır. Hatasını soylersem mutlaka duzeltir. Beni sevdiğine eminim. Evden işe işten eve. Arkadaşlarıyla cıkacaksa beni de hep yanında ister. Ev işlerinde yardımcı. Hem calışıp hem okuyorum, kariyerime hep destek vs vs

Peki sorun ne? Sorun şu ki ilişkimizin ilk başında birlikte yaşamaya başladığımızda cinsel birliktelik icin ısrar ediyordu. Ben de kendimi hazır hissetmediğim icin reddediyordum. Ama o zamanlar aşırı istekli surekli dokunan yakınlaşan bir insandı.

Bana sen hic hata yapmadın mı bir kere de benim icin hata yap ne olacak falan dedi. Sen boyle yaparsan buz gibi bir cift olacağız dedi. İlkler hic unutulmaz ben bu bağın oluşmasını istiyorum aramızda dedi. Benim ilkti bu arada. Ben de kendimi ikna ettim bu yuzden. Ama kafam o kadar karışık ki bir turlu kendimi bırakamıyordum. Neyse dedim ki ben alkol alayım sen bitir şu işi somra gerisi gelir. 50 kere emin misin dedi eminim dedim sonra oldu işte oyle ama hatırlamıyorum komple sızmışım. Ben de kendim izin verdiğim icin takılmadım boyle ozel bir şeyi hatırlamadığıma.

Sonra cinsel hayatımız normal bir şekilde devam etti. Ben kendi performansımın tecrubesiz biri icin inanılmaz iyi olduğunu duşunuyorum ve kendisi de şaşırdı hatta. Onun da sure olarak bir sıkıntısı yok. Daha bir kere reddetmemişimdir. Neyse ama ben hic bir şey hissetmiyorum. O da işi bitince opup koklayıp bırakıyor. Bir kac kere ima ettim anlamadı sanırım. En son acık acık konuştum. Bu bu kadar oluyor. Mutlu son sevgilinle uykuş dedi uyudu. Ben de bunu biraz takıntıı haline getirdim. O kadar ısrarcıydı ki beklentim yuksek oldu galiba. Bir de 2 aydır falan hep ben başlatıyorum. İstemiyor musun diyorum hayır cok istiyorum diyor. Sonra bu bir şey hissetmeme muhabbeti uzerine bana benim icin iletişim yataktan daha onemli dedi. Ben de o zaman neden baskı yaptın bana dedim ve cok uzulmeye başladım boyle olduğu icin. Bu arada oper sever sarılır aşırı ilgilidir bunlarda da sorun yok

Şimdi beni eskisi gibi opmuyormuş gibi hissediyorum. Eskisi gibi istemiyor sanki. O heyecan heves kaybolmuş gibi. Bunlar benim icin onemli bunlara takılıyorum bir yandan da bir şey hissetmeme durumum var. Cok uzun oldu kusura bakmayın ama kimseye anlatamazdım icimi doktum en azından. Biriniz bana sana rahat batmış, sen de sorun var memnuniyetsizsin falan derse cok mutlu olacağım.