Merhaba arkadaşlar..

Konuya nasıl başlasam bilemiyorum neden bu konuyu actığım konusuna gelirsek cok caresiz ve depresifim şuanda
belki bana bir şeyler yazmak iyi gelir diye duşundum.
Biraz uzun olabilir konu. Okuyanlara şimdeden teşekkur ederim.

Cinselliğin hicbir evresini yaşamadım. Bir erkek arkadaşım oldu sadece.
Erkek arkadaşımla sadece aynı şişeden su icme, maalesef opuşme, aynı bardağı kullanma gibi durumlarımız oldu. Bu arada kendisi de cinsellik yaşamadı ve birbirimizin ilk sevgilisiyiz ikimiz de.

En son kan verdikten sonra kanında bir şeye rastlandığını ve bunun hasta olunduğu anlamına gelmediğini ozetleyen bir mektup gondermişler. Merkeze gittiğinde bunun hastalık olmadığını doğrulama testlerinin negatif cıktığını soylediler. Buna sebep olan cok şey var iciniz rahat edecekse bu testin yapıldığı merkezlere gidebilirsiniz dediler.

Tekrar bir universite hastanesinde kan verdi. Durumunu anlattığı doktorlar da sağ olsunlar cok ilgilenmişler ve şaşırmışlar. Sonucları cıkınca bir doktor arayıp sende bu hastalık yok ama detaylı birkac test daha yapalım demiş. Gittiğinde başka bir doktor sonuclarını gosterdiğinde sende hastalık var diyip ilac başlamış.

Cok uzgunum.. İnşallah tedavisi olur ve tamamen kurtulur bu hastalıktan. Asıl benim kafamı taktığım şey bu hastalık nasıl bulaştı.. Ve bana bulaşmış mıdır. Kan alıp verirken mi bulaştı. Dişciden mi bulaştı. Hastalığın belirtileri bende de onda da yoktu ama artık her şeyi buna bağlıyorum. Yoksa bu hastalık bende vardı da ona mı bulaştı.. Randevu aldım cuma gunune doktora gidince ne diyeceğim hic bilmiyorum.. konuşabilecek miyim insanlar bana hastalığım varmış gibi yargılayıcı ve sorgulayıcı bakar mı Kan alan hemşireler..

Psikolojim o kadar bozuldu ki.. Kafamda surekli bu hastalığın bana da bulaştığını ve nasıl bulaşmış olabileceğini kurguluyorum..

hastalık SİFİLİS(FRENGİ)