Boşanma kararı almalımıyım? Peki sonrasi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Boşanma kararı almalımıyım? Peki sonrasi?
-
03-10-2022, 04:07:58Merhabalar. Aslinda eski uyeyim fakat unutkanligimdan dolayi defalarca yeniden uye olmak zorunda kaliyorum. 2 bucuk senelik evli 1bucuk yasinda oglu olan bir anneyim. Klasik olacak belki ama Cok severek evlendik. Cok uzun yillarca flortumuz oldu birlikte buyuduk diyebilirim. Ama evlilik bambaska birseymis. Ozet gecersem ailesinden dolayi cok yiprandik. Cicim aylarimiz kavga ile gecti. Sonunda ailesinin yalanlari gozuyle gorunce benim tarafima gecti. Ama ne kadar benim yanimda da olsa aramizdaki aile sorununu bir turlu asamadik astik sanip hep erteledik. Esimle sadece kendi sahsi olarak dunyaya binkere gelsem yine onunla evlenirim. Ama biriyle evlenmek ailesiylede evlenmek demekmis. Cok tahammulsuzlestim onceden mucadele ettigim yada gormezden geldigim seylerin ustesinden artik gelemiyorum. Esimin alkolu yok kumari yok disari hayati yok sorumluluk sahibi eviyle ilgilenir benimle birlikte ev isleri yapar allah razi olsun. Ama nasil desem elkide bazi seyleri basta hemen tukettigimiz icin simdi bu kadar tahammulsuzuz. Onceden kavga ettikten sonra kus olsakta ayni yatakta yatardik simdilerde yataklari ayiriyoruz. Ben onceden kafama taktigim bu kusleklerimizi simdilerde amaaaaaaaaagnnnn! Diyerek karsiliyorum. Seviyor muyum diyorum ne negatif ne pozitif bir cevap bulamiyorum. Yasam tarzimiz aileler yetistirilme tarzimiz cok farkliymis. Ailesi konusunda her ne kadar bana hak versede sonucta oranin oglu bilmiyorum anlatabildim mi. Onceden askin kapatmis oldugu bu farkliliklar belki simdi gun yuzune cikiyor. Beni sevdiginden suphem yok ama kusme huyu sinirlendiginde agzindan cikani duymamasi ve 20 yil ses etmesem 20 yil kusme potansiyeli var. Erkegin kuseni cok zor oluyor. Bunaldim yoruldum. Kalsam mutsuzum gitsem henuz 1 bucuk yasinda oglum var anne babaya ihtiyaci olan oyle bir arafta kaldim ki. Surekli kafamda bosanma dusunceleri dolasiyor ama bir karara baglayamiyorum. Belkide cesaret edemiyorumdur. Sizlerin fikirlerine destegine ihtiyacim var