Iyi akşamlar arkadaşlar sırf bu konu icin uye oldum fikirleriniz benim icin gercekten onemli. Başımdan bir evlilik gecti. Yakın zamana kadar tekrar evlenmeyi duşunmuyordum ta ki calıştığım kurumdaki bir arkadaşım, eşinin arkadaşı olan birini onerene kadar. Onerme aşamasından once de birkac imada bulunduğu icin ben bu beyi merak edip sosyal medyadan bulmuştum tabi arkadaşıma ben coktan gordum beğendim diyemedim bir resmi falan varsa goreyim madem dedim. O da eşiyle konuşup donuş yapacağını soyledi. Bu konuşmanın uzerinden tam bir hafta gecti ama herhangi bir geri donuş olmadi Gerci gecen hafta suresince kendi kişisel sorunları oldu unutmuş olabileceğini duşunuyorum ama bir taraftan da acaba eşine soyledi de olmaz diye mi duşunduler diye icim icimi yiyor. Siz olsanız sorar miydiniz ne oldu o konu diye yoksa nasip olsa zaten olurdu diye duşunup unutur muydunuz? Arkadaşım dediğim kişiyle cok samimi olmadığımız icin sormaya cekiniyorum acikcasi iyice koca meraklısı gibi gorunmek istemiyorum ama tanışsak fena olmazdı hani
Guncellemee 4. Sayfada