Arkadaşlar dun de bir konu acmıştım. O kadar ikilemdeyim ki kendimi buraya atıyorum hic tanımadığım insanlardan tavsiye alıp bir nebze icimi dokuyorum. Teşekkur ederim sizlere. Arkadaşlar ilişkilerinizde, evliliklerinizde, iki tarafın ailesi arasında maddi, kulturel, orf adet kavramları arasında cok buyuk farklılıklar olanlar var mı. Olumlu ya da olumsuz neler oldu. Kendi hayatlarınızda neler oldu. Pişman mısınız? Nasıl cozulebilir. Ozellikle maddiyat benim dert ettiğim bir şey değil iki kişide cabalama hırsı varsa halledilir cunku. Ailesinin nerede yaşadığı maddiyat beni hic ilgilendirmez. Ama ailem hem maddi hem kulturel acıdan kendilerine denk olmadığını duşunup bana o şekilde soylemleri oluyor. Aynı şekilde karşı tarafta bunu hissetmiş ailemin cok yuksek beklentileri olduğunu ve onları gorunce hayal kırıklığına uğradıklarını duşunup uzulmuiler. Bu tarz şeylerin icinde yer almaktan dolayı cok uzgunum. Ailem iyiliğimi duşunduklerini soyleyip duruyorlar. Ters bir şry dememişler karşı tarafa ama hissettirmişler. Kafam cok karışıkkkk yardım edin