Uzun suredir canımı sıkan bi konu hakkında konuşmak istiyorum . Ben 5 yıl biriyle sevgili oldum ailelerinde icinde olduğu guzel bi ilişkimiz vardı daha sonra nişanlandık buyu bozuldu duzfun bi insan olmadığını anladım fln..
Nişanı attım 2 kere yalvardı yakarsı barıştık ama bişey duzelmedi hal boyle olunca ayrıldım . Ama benle ayrıldıktan 2 hafta sonra bana mesaj attı beni fake hesaplardan ekleme benim artık sevdiğim var diye . Ben bunu kaldıramadım ve eski nişanlımı o anın psikolojisiyle biraz rahatsız ettim yani 1 ay kadar peşinde koştum mesaj attımm goruşelim diye yalvardım hatta . Cok buyuk cahillik ettim o bunu bğtun cevresine duyurdu . En son abisi aradı artık sende uzme kendini o unutmuş sende unut diye . Ve eski nişanlım o kızla nişanlandı .şuan nişanlı
Şimdi aradan 2 sene gecti ve ben bir yerde hemşireyim . Surekli akrabaları geliyo arkadaşları geliyo . 2 gun once beni arayan abisi ve yengesi geldi gorunce mecbur selamlaştık konuştuk fln ama onları gorunce kendimi cok ezik hissediyorum . O gunler aklıma geliyo buraya gelmeye de devam etcekler acaba diyolarmıdır bizimki nişanlı buna da yazık oldu diye . Ben eskifen calışmıyorum bitaraftan ne guzel dimdik ayaktassın diyorum ama utanıyorumda