Merhaba hanımlar,

Sevgilinizle yıl donumunuz mu yaklaşıyor ?

Kendinizi affettirmek mi istiyorsunuz ?

Doğum gunu mu varr?

hepsine bir care bulunur korkmayın ) aşağıdaki hediyeler tamamen el yapımıdır.

365 Gun, 365 kalp

365 tane kalp kesiyoruz ve kalplerin ustune romantik sozler yazıyoruz. daha sonra ise bunları şirin bir kutunun icerisine koyuyoruz. sevgilinizi yalnızca bir gun değil, tum gunler hatırladığınız gosterinizz !

100 dilde seni seviyorum

yine 100 tane kalp kesiyoruz ve o kağıtların ustune farklı dillerde seni seviyorum yazıyoruz. aynı şekilde kutunun icerisine koyuyoruz.

-bunları illa boyle yaptırmak zorunda değilsiniz, kutunun icerisine 100 tane "ayşe seni cok seviyor" da yazabiliriz veya ne isterseniz.
-isteğe gore kalplerin kağıtlarını renkli kağıt yapabiliriz. dediğim gibi kalpleri kesmesi bile elle oluyor, tamamen kişinin isteğine gore herşeyi yapabiliriz.
-her seferinde gorseldeki kutular olmayabilir, cunku aynı kutuları bulmak zor oluyor, aynı şirinlikte kutuları seciyorum yine

doğum gunlerinde, yıl donumlerinde, affettirmek icin,, kısacası coğu şeyde kullanılabilir.

Fiyatlandırma;
-365 gun icin 60 TL
-100 dil icin 40 TL

bir diğeri ise değişik bir surpriz;

bunu da tamamen elle yapıyoruz. sevgilinizi normal gunlerde de sevindirim fazla anlatmaya gerek yok sanırıım buyrun resimler;

not;
-mandalların arası kucuk olduğu icin oraya cok şeyler yazamıyoruz. ayşe seni cok seviyor, yazacaksanız eğer 4 tane ayrı mandala tek tek "ayşe" "seni" "cok" "seviyor" yazmak daha iyi olur. eğer bunu mandalın arasına yazarsak okunmaz derecede kucuk olur, hem de sıralamayı bulmaya calışmak romantik bence )
-dediğim gibi herşey el yapımı olduğundan bunda istediğiniz gibi değişiklik yapabiliriz, mesajınız var yerine başka birşey de yazabiliriz.
-ikinci gorselde yer alan kalp urune dahil değildir.

Fiyatlandırma;
1-3 adet arası tanesi 5 TL
3-7 adet arası tanesi 4 TL (orneğin; 6 tanesi 24 TL )
7-10 adet arası tanesi 3.5TL(orneğin; 10 tanesi 35 TL)

kargolama suresi her ikisi icin 1-2 gundur, aksi birşey olursa onceden soyluyorum. bunun dışında her turlu şey sorabilirsiniz. mesaj sayım 100 un altında olduğundan dolayı ben mesaj atamıyorum galiba, siz mesaj atarsanız telefon numaranızı veya mail adresinizi koymayı unutmayınız.

hadi kolay gelsin