Mrb, Ben Esra 31 yaşındayım Almanyda yaşıyorum buraya yeni uye oldum... 2010 da evlendim 5 yaşında bir kızım var..Ben evlenmeden once ailemle yazın Turkiye ye tatile gidiyorduk..Yıl 2003 du benim bir dayım oğlu var ben ona ilk goruşte aşık olmuştum..Aramızda 5 yaş var onunla..Onun aileside diyordu al Esrayı diye...Sevdik bir birimizi ama eli elime değmedi sarılmadıl bir birimize..Biz zaten Almanya ya geri donduk..Onla goruşmeye başladık..O zamanlar SMS vardı..Ama benim ailem bırakmadı..Annem onu o kadar sevdiği halde istemdi cunku o esrar iciyordu o zamanlar..Ama ben herşeye rağmen seviyordum goruşuyorduk yine..2004 de mecbur kaldım ayrıldım..Kendiside anlamıştı zaten bırakmıyor lar diye...Yani fazla konuşamadık ayırlırken aslında hic konuşamadık ben ona karşılık vermedim oda anlamıştı..Yani kotu kavgalı bitmemişti...Neyse sonra 2 yıl gecti biz yine Turkiye ye gittik..Onu gorunce zaten aramızda sadece mrb mrb vardı..Benim diğer dayımım oğlu oda o o zamanlar meğer benimle evlenmek istemiş..Bunlar haliyle amca cocukları oluyorlar..Bende ona tamam dedim sonra..Nişanlandık 2010 da evlendik..Diğer anneme bir kac defa demişki ..Hala Esraya sor bakim benim askerlik resimler ondaysa sana versin sende bana verirsin...Onun resimleri bendeydi eskiden..Bu benim hep aklıma takıldı neden soruyor diye..Bu arada kendisi 2015 de evlenmiş iki tane kucuk cocuğu var..Ben onu instagramda gordum takipleştik..Aradan bir ay gecti yazım ben ona..Ama icimde kotu bir niyet yok..Kuzen kusura bakma bisey sorcam...Askerlik resimleri neden hep soruyorsun? bende o zamanlar guzel resmim yoktu en guzelleri sendydi ondan...neyse laf lafı actı nasılsım falan filan..iki dk msjlştık havadan sudan..En son dediki me zaman istersen yazabilirsin Burcu..olmaz dedim yazamam ben seni zamamında sevdim belki sen beni sevmemiş olabilirsin..
baktım aradı beni hemen acmadım yine aradı acmadım yine aradı actım sonr..yemin edrim bende seni sevdim ama biliyorsun ben iyi değildim onzamanlar kendimde değildim senin uzulmeni istemedim...Almanyayı sevseydim seni yine alırdım paraysı sevseydşm yine alırdım ama uzlmeni istemedim...bide ailelr bırakmdı..soz ver artık uzulme dedi..soz dedim kapattık..
ben dedim sonra ona sen benim hep ozel olacaksın hep kalbimdesin...oda dedi bende hic birşey unutmadım unutamamda...sordu sonra bana ailenle mutlumusun...cok şukur dedim..peki sen karını seviyormusun...ben onu sevsemde sevmesemde cocukalrımın annesi...teyzem buldu onu bana ne olduysa 15gun icinde oldu bir baktım evlenmişim...cocouklar olduktan sonra alıştım onada..
Biz iki gunde bir felan havadan sudan bir ka kelime yazıyırduk ama genelde ben yazıyırdum once...Bide her yazışmadan sonra diyordu sil yazıları unutma kimse uzulmesin..
Bir konuşmada bana dediki bari yabancıyla evlenseydin boşardın ben seni yine alırdım...Ya başka konuşmada bole dedi ben 3 yıl tedavi gordum bekleseydin gittin hemen evlendin sanki evdemi kalcaktın..
Sonra bir kac gun gecti..
Bu girmedi hic emindim girmediğine...Ben facebookdan erkek ismiyle hesap actım ordan yazdım korktum cunku karısımı gordu diye...Ne oldu niye girmiyorsun dedim..
Az kalsın yakalnıyorduk rezil edecekti bizi...kimle konuşuyırsun dedi bende sildim hemen dedi...O zaman goruşmeyelim artık dedim yok kalsın bu erkek ismi zaten dedi..
bir kac gun gecti kamera actı ama sadece kendisi actı bir kac dk kucuk kızıda yanındaydı...Kapattı sonra sen neden acmadın dedi başka zaman dedim....
birgun sonra bende actım ikimiz actık kızıda ordaydı yine yanındaydı yani...iki dk bakıştık kapattı...bu ne guzellik Esra dedi maşşalah sana..Ne guzelliği dedim..Gozlerin yeter dedi...Bir kac gun gecti..bizim iş imkansız farkıdasın demi dedi...Bak kızın Merve dunyalara değer..kocanda benim amcamın oğlu kimse uzulmesin ailelerimzi uzulmesin...bende zaten hep imkansızdı dedim ztaen birşey istediğim yokki senden dedim..bir kac gun sonra ben ona Kalbim dedim..kim benmi dedi..evet sen dedim..Hani bağlanmak yoktu dedi...dedim bu yeni birşey değil...Bana kızının resmini yolladadı..bak dedi bu benim aşkım gunahaız ilişkiden...yani ben on diyordum ben seni hala seviyorum diye unutamadım diye...oda diyordu işte uzulme bak artık konuşuyoruz işte burda..
bazen diyordu deme bole gunaha sokma bizi..
neyse bir kac gun gecti..bide dediki bir cocuk ne annesiz nede babasız yapabilir..bende dedimki ben sana git karından boşa demdim..boşamam zaten dedi..sonra bir akşam baktım diyor ki rahatsız ediyorsun artım defol git hadi işine..
Ne oldu kalbimi kırıyorsun...Mecburum git kızına sarıl kocana sarıl..Ben ailemi seviyorum sende sev.....Hadi defol...Seni affetmicem dedim..affetme dedi...unutcam dedim..iyi edersin dedi engelledi beni sonra..
Sonra ben korktum bekelmezdim ondam bole sozler akrabalra anlatcak sandım..başka yerden istek attım ona meseleyi cozmek icin cunki beni bir istediğim yok birşey yapmadım...hep geri cevirdi hafalar gecti..kabul etti sonra yazdı dediki ne oldu bal başımı ağrıtacan sole...dedim nedem ole soledin bana ne yaptım ben sana...Dediki cok uzatıyırsun ondan git hayatını yaşa bırak bende hayatımı yaşim...varmı başka birşey...yok dedim..tm dedi hadi byee...Ben yine anlam veremedim...yine başak hesaptan istek attım kabul etme once gunler gecti sonra yazdı ne oldu sole...Neyi uzatmışım ki ben...Goruşmicez artık diyorum Tm diceğine uzatıyorsun...Bak o benim kuzenim olmasaydı senle gene goruşurdum herşey yapardım am bu kadar olmaz...Haklısın dedim yanlış bende pişmanım...yanlış tabi dedi...Artık sadce mrb mrb...affet dedim..Kusmedimki sadece konuşmamamzı lazım hepsi bu...Artık Turkiye de karşılaşırsak goruşmek uzere kib hoşcakal...Tm dedim sende...ekliyebilirmiyim seni dedim..Ekle ne olcak dedi ama yazmada..Tm dedim 2 hafta gecti yazmadık hic...ben sonra mecbur kaldım onemli birşey oldu karısı gordu sandım uyarcaktım onu...Kuzen musaitsen yaz onemli dedim...yazmadı...sağol yazdığın icin dedim baktım yine engelledi beni...Sonra ben deli oldun istek artıp cunku dersim onla konuşmak değildi...Bir kac gun gecti yazdı bana...yeter artık canımı sıkıyorsun defol yazma lan..Utanmıyormusun dedi...utanıyorum dedim peki ya sen dedim kamerayı sen actın ilk...utanmadınmı dedim...inşallah yine uyuşturucuya bağımşı olursun inşallaj h karınla mutsuz olursun dedim...sen kim kopeksin senin bedduan tutacak sen git once kocanı aldatma..
engelledi sonra...ben tam delirdim bu sefer bole diyince..kendi kendime dedim Esra artık yeter kendine gel..onda başka hesptan yazdım direk...artık kardeşim gibi goruyorum seni affet o beddualrda kalpten değildi...tm barıştık ama uzak dur yazma ...Barıştık ama uzak dur....Bu olaylardan aradan 2ay gecti..Ben aradım onu gizli numarayla...Zaten bende eklide de değildi hic komuşmadık..:Kapatma benim dedim...Soyle dedi...Bana nedem defol dedin?? Ee Kendini kaptıracaktın dedi...Bide yakalatcaktın bizi dedi...Ne yapıyorsun dedi hayat nasıl gidiyor? iyi gitmiyor dedim..Sende? Bende de ole dedi galiba herkes ole dedi...Bide bunun profilinde cocıklarının bide karısnın ismi yazıyordu oncenden karısnın ismini silmiş..Karının ismini silmişsin dedim...Umrumda değil dedi cocuklarım icin yaşıyorum dedi...Biraz sustuk sonra bana durup duruken dedi ki...Biz OLAMAYIZ...Evli olmsaydık olurdu...Sizce bu adam ne demek istedi...???