O kadar sinirliyim ki elim ayağım titriyor. Biraz uzun olacak ama oncesini anlatmam lazım.
Yazın bizim banyo alttakilere akıyormuş. Usta cağırdık banyonun butun tesisatını değişti. Su kesilmedi. Komşu surekli arıyor,laf sayıyor haklı diye susuyorum ,durumu anlatıyorum ama nafile. Uc kere usta geldi sorun yok dedi ama hala akıyordu. Ama bu arada laf sayıp hakaret etmenin dozu da arttı. Neyse sorunu cozdu ustalar.
Bu sefer komşu denen şahıs ben 1. katta oturuyorum asansor parası vermem dedi. Eşim yonetici. Once uyardık olmadı biz de ev sahiplerine soyledik. Bu sefer benim apartmana girmemi bekliyor, ben girince kapıyı acıp laf sayıp hakaret edip kapatıyordu. Yine sustum, cevap vermedim.
Aşağıdan bağıra bağıra beddualar, kufurler, hakaretler.... hatta bir gun eşim evdeydi duyduklarına inanamadı. Benim abarttığımı duşunuyordu. Ben de muhattap olmamak icin tekrar ev sahibine soyledim. Sağ olsun uyardı, hatta kızdı. Beğenmiyorsanız cıkın bile demiş.
Neyse konuya geleyim. Bu akşam asansorden indim evime gidecegim. Yine kapıyı acıp laf saymaya başladı." Ben asansorsuz yapamıyormuşum da birinci kata para odeyip mağdur oluyormuş da (odediği para da ayda 20 tl ).asansor bozulmuş da yalan tabiki. Yine susacağım sandı ama actım ağzımı yumdum gozumu. Ama hakaret kufur yok kesinlikle.
Kem kum etti. Iceri girdim. Elim ayağım titriyor. Neyse bir ses duydum. Kapıyı actım eşimle tartışıyor. Kocası da evde ama. Eşim de kestirip atmış.
En son bağırarak dedim ki bu kadın bir daha hakaret ederse polise şikayet edeceğim.
Ben şikayet etsem nasıl olur? Şahitler de var. Dikkatte alınır mı? Psikolojimi bozdu bu kadın. Onun yuzunden evimde huzurum kalmadı.
Alt komşu 😡😡😡😡
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Alt komşu 😡😡😡😡