Merhaba arkadaşlar
Ben daha onceden de uyeydim fakat hesaba giriş yapamadım o hesaptan. Onceki konumu anlatırsam cok kişi beni tanıyacaktır eşimle aramızda yaşanan aldatılmadan oturu. Şimdi soranlar olur ama onu anlatmak istemiyorum zor atlattım daha doğrusu atlatamadım eşimi eskisi gibi sevemiyorum acıkcası ve guvenim de sıfır ona.
Neyse benim sormak istediğim asıl mesele şu dun gece eşim yattı ben henuz yatmamıştım tv izliyordum. Sonra eşim kalktı banyoya girdi bende kapıdan sordum ne oldu diye rahatsızlandım dedi. Ama ben inanmadım. Sonra gitti bende elimi yuzumu yıkamak icin girdiğimde ic camaşırını değiştirmiş olduğunu gordum sonra yattık sabah işe giderken nasıl olduğunu sordum iyiyimde cok terledim gelince bi banyo yapayım rahatlarım dedi benim garibime gitti boyle banyo yapacağı zaman onceden soylemezdi anlam veremedim .icime duşen şuphe ile camaşırına baktım boşalmış olduğunu gordum telefonuna baktım birşey yoktu. Niye olduğuna anlam veremiyorum ne duşundu acaba biriyle mi goruştu yatarken kafayı yiyecek gibiyim Sizden istediğim yardım şu ben onceden aldatılma yaşadığım icin biriyle mi goruşuyor diye kafayı yiyecem ne yapmalıyım sormak istemiyorum hep boyle şuphelerimi sorduğumda tartışma cıkıyor ve hep ispatlıyo bunuda sormamak icin kendimi zor tutuyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim kotu hissediyorum
Aklıma hep kotu şeyler geliyor
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Aklıma hep kotu şeyler geliyor