Erken yaşta yaptığım bir evlilik vardı ve bu evlilik gerek psikolojik şiddet gerekse fiziksel şiddet sonucu 3 ayda bitti. Şu anda bir kurumda calışmaktayım. Calıştığım kurumda yaklaşık 6 aydır konuştuğum bir erkek var ve ben boşanalı yaklaşık 2 sene olmakta. 21 yaşındayım her yaşıtım gibi bazı şeyler icimde uhde kaldı o yaşımda ne istediğim gelinliği giymiştim ne de istediğim duğunu yapabilmiştim. Ayrıca şu anda okulum da devam etmekte şu donemde daha evlilik duşunmuyorum ama konuştuğum erkek arkadaşımla da durumlar biraz ciddiye gidiyor gibi. Ailesi beni oğrenmiş gecen gun. Tanışalım ailesini sorduralım falan demiş babasigil. Erkek arkadaşım soylediğine gore ben sevdikten sonra ben sordururum size duşmez o işler demiş. Yapı olarakta sert birisi zaten oyle işine herkesi karıştırmasını sevmeyen birisi ama dun konuşurken ilk kez bana benim hakkımda ne duşunuyorsun dedi. Birden sorunca cok cumle kuramadım acıkcası. Onu sevdiğimi ve onunla herşeyin sorunsuz gittiğini ama eğer onunla ciddi bir yola cıkacak olursak cok laf duyacağını soyledim bana karamsar olduğumu soyledi sadece gercekleri soyluyorum dedim cunku boşandığım zaman ben biliyordum duyduğum lafları. Dunden beri nefes bile almak istemiyorum sadece erken yaşta yaptığım aptal bir hata şu anda goğsumu gere gere sevdiğimi bile soylememe engel oluyor. Bu sorunla nasıl baş ederim bilmiyorum. Başınızdan gecen boyle bir olay varsa siz nasıl baş ettiniz onu duymak istiyorum. Benim icin hicbir şey onemli değil boşanmış ya da boşanmamış olmak ama ben az cok ailemi tanıyorum başta kendi akrabalarım başlar ileri geri konuşmaya..