Herkese merhaba hanımlar, sıkı takipciniz olarak anlam veremediğim bi mesajlaşma yuzunden uye olup ilk konumu acmış bulunmaktayım.
Hemen konuya gireyim şoyle ki eşimle aramız baya baya bozuktu gunlerce kus kaldık buyuk bi sıkıntı atlattık.Aramızın bozuk olduğu zamanda haftada bir iki gittiği arkadaşı var oraya gitti gec saatte geldi.Uc arkadaş otururlar genellikle alkol alırlar dışarda olmazlar.Buraya kadar sorun yok.Ancak bu sefer şoyle bir durum oldu o gun geldi eve ertesi gun arkadaşıyla mesajlaştı sonradan mesajlarını okudum hic bi anlam cıkaramadım.Eşime ozellikle sormadım cunki yanlış bir durum varsa bana sacma sapan şeyler acıklar ve bir daha telefonda mesajlaşmaları tutmaz.Sizlerden hatta eşlerinizden yardım almak istediğim konu budur(eşlerine soranların ayrıca duacısıyım).Mesajların fotoğraflarını ekliyorum.
Ayrıca şunuda belirtiyim ahmet olsun bu arkadaşı baya baya alkolik ve esrar kullanıyo eşiminden bu noktada şupheleniyorum.Aldatılmadığımdan cok eminim.
Bir de bu iki arkadaşıda bekar hergun sabaha kadar birinin evininde oturur icerler eşimi cağırırlar eşim gitmeyince hanım koylu derler filan dediğim gibi esrar muhabbetide olunca gitmesini istemiyorum ama yok oyle bişey icmiyolar, zaten iki tane arkadaşım var bunaltma beni mac izlicez filan bahane bulup kılıfına uydurup gidiyo.Ne yaparsam yapıyım gitmesine engel olamadım en fazla erteyebildim.Nasıl davranmalıyım ki artık kendisi soğusun gitmek istemesin ben gitme dedikce işi inada bindirdi cunku, onceden ayda bir giderdi şimdi haftada bir, iki.Fikirlerinizi cok merak ediyorum, hepinize teşekkur ederim.
Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar