Merhaba arkadaslar. Uzun zamandir aktif degildim. Bugun beni tanimayan kisilerle konusmaya, akil almaya ihtiyacim var.

3 4 ay once biriyle tanistim. Daha once hic gorusmemistik ama ortak tanidiklarimiz vardi. Grupta konusmaya basladik sonra ozele gecti bu muhabbet. Ikimizde cok keyif aliyorduk dahasi sanki karsimda ki benim gibiydi. Ben bi konuda fikir soylerken ben demeden ayni seyi soyluyordu. Sonunda gorusmeye karar verdik. Benim icin baska sehirden geldi 2 3 gun vakit gecirdik. Sonra arkadasligimiz yon degistirdi. Inanilmaz dusunceliydi. Ruh esimi buldum diye dusunuyordum. Bazi durumlardan dolayi gorusemedik 1 2 hafta. Tam yeniden yanima gelecekken bi anda aramiz bozuldu. Kavga etmedik. Hicbir sey olmadi. 2 gun sonra beni aradi. Bir sey oldugunu Hayatinin degistigini, kontrolu kaybettigini, duygusal davranmanin onu kotu etkiledigini, yeniden mantikli davranmasi gerektigini ve su an ki durumunda iliskiye yer olmadigini soyleyerek terketti beni. Bi kac gun sonra yanima gelecegini Ama ayrilik konusunda net oldugunu soyledi. Sonra hafta ici mesaj atip cok fazla sorunu oldugunu gelmrk istedigini ama gelemeyecegini soyledi. Bir sey demedim.

Simdi asil konuya donersek dun aksam bana mesaj atti. Beraber online oyun oynuyorduk. Onu gormemek icin oyuna girmiyorsam boyle yapmamami, baska ekiple oynadigini soyledi rahatsiz olmam icin bi sebep yokmus. Bende yogun oldugumu acikcasi artik oyuna girmenin icimden gelmedigini soyledim. Eski ekibiyle oynamaya devam etmesini soyledim. Vee konusmak istedigim bir kac sey oldugunu soyledim. Cunku cok kirilmistim ve degersiz hissetmistim ayrilik seklinden dolayi. Son kez konusarak icimi dokmem gerektigini dusundum. Telefonda konustuk. Cuma gunu gelecegini soyledi. Simdi ne yapmam lazim bilmiyorum. Kafam karisik, kalbim kirik.