Ne yapacagımı bilmiyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ne yapacagımı bilmiyorum
-
03-10-2022, 04:02:40Eşimle ailelerimizden ayrı şehirde yaşıyoruz senede ili uc defa falan gidiyoruz yine bi haftalığına ben gittim bi hafta sonunda oda geldi biraz kaldıktan sora donduk geldik evimize geldiğinde evi tahmin etttigim gibi dağınık buldum ben oradayken bi aile dostumuz bi gece bizde kalacaktı onun yatağı falan acılmış toplanmamış duruyordu gece geldik bişey yapamadım yattık hemen sabah o işe gitti ben temizlik yapmaya başladım eşim sigara icin biri değil dumanına bile katlanamaz bi baktım yatak odasında yatağın altında baş altında bi sigara paketi ve kulluk oyle konulmuş dondum kaldım akşam geldi eve sordum hayırdır sigaraya mı başladın diye durdu duymammalıktan geldi once sora işte ne alaka ne geziyo orda falan sacmaladı sora hee tamam tamam ben tabağı duşurdum kırdım oraya duşmuştur falan dedi inanmadım bişey demedim yattım bu Arada gelir gelmez bana carşafı falan değiştirdi temiz ac diye neyse mi hafta gecmedi ben yine carşaf değiştiriyordum bi baktım carşaf dikilmiş ne alaka dedim ya kan beynime sıcradı sora yatağa baktım yatağı bile dikmiş bende nasıl yakından bakmasan anlayamazsın ve bi kac tane daha sigara izmariti cıktı akşam zor ettim geldi işte dedim bu ne falan kim geldi bu eve işte sacmalama Allah belamı versin kimse gelmedi tabak duştu elimden dokuldu bende diktim dedi guluyor falan gayet rahat bişey diyemedim tutuldum kaldım ama hic bişey demeden oyle yattık ama ben buz gibi oldum cunku cok sacma anlattıkları mi turlu oturtamıyorum kafamda suclayamaıyorumda bu sefer o tavır yapmaya başladı o konuşmuyor ben yalancıyım doğru falan diyor