merhaba arkadaşlar yeni bir ev aldım ve şun elimde olan fazlalıkları oraya goturmeden satmak istiyorum

weweel soguk hava buhar makinesi : normalde fiyatı 123 ile 160 arası alabilirsiniz bu urunu temiz kullanıldı fiyatı 95 tl.
Ozellikleri:
Soğuk Buhar Ufleyici WHC - 730
(Programlanabilir Nem Oranı Ayarı / Ionizer / Uzaktan Kumanda / LCD Ekranda Sıcaklık ve Nem Oranı Gostergesi)
• istenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı
•Sağlınız icin entegre edilmiş Ionizer unitesi
• Kirec oluşmasını onleyen gelişmiş filtre teknolojisi
• Uzaktan kumanda
• 5 farklı zaman ayarı (2,4,6,8,10 saat)
• Kolay kullanımı sağlayan LCD ekran
• LCD ekranda oda sıcaklığı gostergesi
• Su bittiğinde otomatik kapanma ve sesli uyarı sistemi
• 360 derece cevrilebilir nem cıkış unitesi
• Estetik ve ergonomik tasarım
• 5 litre uzun sureli kullanıma ozel su tankı

Tiny love golde uyku ışıklı ve sesli kumandalı donence: normalde fiyatı 160 lira almaya kalksanız ben size 100 lira ya satabilirim

ozellikleri : Doğanın bebeği sakinleştiren sesi. Golde uyku donencesi bebeği ortasına yerleştirilmiş gol gorseli ve ondan suzulen dinlendirici ışık ile rahatlatırken hareket zenginliği ile bebeğin dikkatinin uzun sure dağılmamasını sağlar.
Tıny love donencelerini diğer donencelerden ayıran en buyuk ozellik birbirini izleyen hareketlerin zenginliğidir.
Klasik donme hareketinin dışında birbirini izleyen bu hareketler zenginliği bebeğin keyifle donenceyi izlerken uykuya dalmasını kolaylaştırır.
3 klasik muzik ve bir ozel doğa sesleri parcasıyla zengin bir işitsel ortam sağlar.
Cok yonlu hareket bebeğin daha uzun sureler dikkatini donencede yoğunlaştırmasını kolaylaştırır ve gozleriyle donencenin hareketleri izlerken gorme duyusunu, goz kaslarını ve vizyonunu geliştirir.
Rahatlatıcı ve dinlendirici ortam sağlayan muzik ve hareketler bebeğin donenceyi bir oyuncak olarak daha fazla sevmesini sağlar.
Dil gelişimine yardımcı olur. Klasik muziğin bebeğin zihinsel ve dil ile alakalı gelişimine katkı sağladığı kanıtlanmıştır.
Aynı anda hareket eden değişik objeler bebeğin gorme deneyimini zenginleştirir.
Uzaktan kumanda ile calıştırılabilir.
Donencenin motoru ana govdeden ayrılarak daha sonra muzik kutusu ve gece lambası olarak kullanılabilir.
Doğa gorseli
Yumuşak muzikler ile bebek icin yaratılan sakin ortam
Bircok değişik yonde hareket
Zikzak hareketler
20 dakika devamlı muzik (3 klasik 1 doğa muziği)
Dinlendirici gece lambası
Uzaktan kumanda
Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0 Ay ve Uzeri

playskool 2 li egzersiz arkadşım: normalde piyasa fiyatı 79 lira ben 40 liraya satıyorum

ozellikleri : 2`li Egzersiz Arkadaşım, bebeklerin yuzustu yatarak kas gelişimlerini destekleyici egzersiz yapmalarını sağlıyor. 10 farklı melodisi ve ışık oyunlarıyla minikler hem cok eğleniyor, hem de neden-sonuc ilişkisi kurmayı Oğreniyor.
Kolayca dOnuşturulerek bebek sırtustu konumdayken de kullanılabiliyor.