ne duşuneceğimi bilmiyorum.boşanma kararı aldıktan sonra baba evinde babam huzur vermedi ve oyle hakaretler etti ki bir gece eşyalarımı tekrar eşimin evine taşımak zorunda kaldım.babam seni istemiyorum, kendine ev tut, cocuğuna sonuna kadar bakarım, ama sen git dedi.
ben o gece eşimin evine geldim.tartışma o an başladı, aynı gece astım krizine girdim.ertasi gun habersiz ev tuttum eşyalı.cocuğu da tam gun kreşe yazdırdık.bu babamın hoşuna gitmedi.cocuğa bakmak icin ev tutmuşlardı,4 yıldır desteklerdi,babam işyerlerimize geldi, cocuk eski duzeninde gitsin, yarım gun anaokulu, yarım gun biz bakarız şeklinde.kabul etmedim, zira o eve ayağımı bile basmak istemiyordum.amacım babamla bağlantımı kesmekti. babam cocuğun kreşe gitme saatinde aşağı iniyor.cocuk annemi gorunce anneme yoneliyor ve kreşe gitmek istemiyor.ikinci kez babam sabah bizim evin onune geldi, amacı cocuk annemi gorunce anneme doğru koşacak, tam gun kreşe gitmicekti.eşime de şoyle dedi'zamanında dna testi istediğin cocuk, bu cocuk,' vs vs.sonrasında eşim birdenbire babamın uzerine atlıyor ve sağlı sollu yumrukluyor.polisler babamın uzerinden zor aldı kocamı, iki polis kolundan tutarak ancak polis otosuna bindi.
eşimin şiddete başvurması yanlış ama babamı da sonuna kadar hatalı buldum.zira benim cocuk hakkında verdiğim kararı ki tam gun kreş kararıydı sorguladı.
eşime 90 gun uzaklaştırma verildi.ben buradan tayin alıp gitsem mi bilmiyorum.zira eşimin şiddet eğilimi gecen eylulden beri artmış durumda.daha once daha iyiydi.bu kadar değildi.sokak ortasında babamı yere yatırıp yumruklıcak kadar bir şiddet var.
ote yandan tayin olarak balıkesir duşunuyorum.aile desteği istemiyorum.cocuk kreşi 1000, kira+faturalar 1000 lira olsa 1400 lira ile nasıl yaşıcam bilmiyorum.ote yandan babamı kesinlikle yanımda istemiyorum.resmen omur curutuyor.huysuz.15 sene onceki olayları acar, tatsızlık cıkarmada ustune yok.Babamdan da nefret ettim.O kadar kotu ki tartışma cıkarmaya yer arıyor.
tayinler temmuz sonu acıklanak.ben bu evden 15 haziranda cıkmalıyım.zira eşim gelecek buraya, koruma suresi dolacak.sizce balıkesirde 3400 maaşla, cocuk da kreşe gideceğini duşunurseniz gecinilir mi
ne yapmalı?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- ne yapmalı?