Merhaba hanımlar. 22 yaşındayım biliyorsunuz 4,5 ay once ilişkim bitti başkasından hoşlandım ama ondan da bi halt olmayacağını idrak ettim. Her neyse annem telefonda halamlarla konuşuyordu. Kuzenim benden 2,5 yaş buyuk ve evli bir de 2 yaşında bebeği var. Laf arasında kuzenim bana "ee lonely eş ya da iş birini bul seni calışırken de gormek istiyoruz hehe" dedi. Sen bulursun bana bi tane artık dedim. Ondan sonra halam bana 20bin ek oğretmen atamasını sordu, benim kpss puanım yuksek değil dedim. Ee hani yuksekti ya dedi(Ales ile karıştırıyor). O başka dedim.
Cevremde boşa okumuş muammelesi goruyorum zaten ama boş durmuyorum ki master yapıyorum. Insanlar bunu hÂl boş yere okumak olarak algılıyor. İşsiz ve eşsiz lafı 2 gundur kulağımda cınlıyor. Yaşım evet avantaj ama o da elimden kayıp gidiyor zaman cok hızlı. Hic ise giremeyecekmis hayat arkadasım olmayacakmis gibi hissettim. Zaten bunu kafaya takıyordum. Belki de alınganlık yapıyorumdur ama cok zoruma gitti.

Edit: Yetişkin insanım okulum lisansım bitmiş hayatımda birinin olmasını ve işe gitmek istemem kadar doğal ne olabilir? Dun kalbim kırıldı bunu anlatıyorum adım koca meraklısı oluyor hasbinallah ya.