Merhabalar hanımlar,
Daha once konu acıp kısaca bahsetmiştim erkek arkadaşımla ailelerin tanışma mevzusuyla ilgili.Cok şukur o gun kazasız belasız atlatıldı gayet guzel gecti.Haftaya cumartesi gunu de hem isteme hem soz nişan yapılacak şeklinde de karar alındı.Gel gelelim ki kavga edilmeyen,tartışmasız bir gunumuz gecsin..
Babamla kendisinin enerjisi cok guzel tuttu babam da onun ailevi durumundan dolayı ben sizi zora sokacak hicbirşey istemem şeklinde bir cumle dahi kurdu.O gun misafirler gittikten sonra gece 2 ye kadar sohbet muhabbet edildi bizde gayet rahat rahat oturdu ve gece kaldığı otele giderken babamda onunla gitti otele kadar bıraktı(Hic beklemediğimiz guzellikte bir hareket oldu)
İki gun once nişan icin hicbir hazırlık yapmadığımdan her yuku onun sırtına yuklediğimden dert yanarak bir tartışma yaşadık.Başka birinin sozune nişanına gidecek gibi hissettiriyorsun beni,bizi sahiplenmiyorsun dedi.Kopacak kıyameti bildiğimden alttan aldım.
Şehir dışından gelecek insanlar var tanıdığımız sevdiğimiz insanlar.Topyekun bizde misafir olursunuz dedim ve kendi kaleme o golu attım.Gelecek insanları duşunuyorsun ama beni duşunmuyorsun gibi salak sacma bir tepki aldım.Ağladı saydı sustu.Şimdi yine kus bana.
Sebebi dun akşam babamla bu konuyu konuştuk."siz soz nişan diyorsunuz da takı vs hic bişey konuşulmadı nasıl olacak dedi"
Kendince haklı bir nokta beni duşunuyor kabul.Bende ne istediğini sorguladım ama şakayla karışık ben daha onu terletmedim dur bakalım falan dedi(gercekten gulerek tebessum ederek soyledi bunu).
Yemek sonrası erkek arkadaşımla bu konuyu konuştum.Babam boyle boyle bişey soyledi şimdiden bilelim hesabımızı kitabımızı diye.
İnanılmaz bozuldu.Ben bu işi cozeceğimi bizi geriye atacak hicbirşeye izin vermeyeceğimi soyledim.Aman otur oturduğun yerde ben bunuda hallederim dedi.Yeterince oturdum bu kez bu benim cozeceğim şey dedim,kaldırıp aynen şoyle dedi ,"burda bana yapıcam edicem diyeceğine cozup gelseydin dedi"Ayrıca birgun tum bu sıkıntılar biter,tum borclar odenir ama o gun bana bu konuşmayı hatırlat unutma dedi.Ben bana yapılan iyiliği de kotuluğu de unutmam dedi.Bir tekme daha yesem ne olur sanki gibi şeyler saydı..
Babamın takı muhabbeti ona kotuluk mu oldu? Ya da benim orda ne dememi bekliyordu?
Konunun uzerine gidince azarlar tonda kavga etmek istemiyorum cunku kaldıramayacağın şeyler duyacaksın benden zorlama dedi.
Cunku kavga edersek bunun sonu başka biter dedi.
Ben neyi kacırdığımı bilmiyorum daha doğrusu bulamıyorum
Bu adamın utopik talepleri gercek hayatla onun arasında bırakıyor beni.
Sizce bu akşam onu patlamak icin uğraşmalı mıyım?
Cunku şuan rol yapıyor bana,alt tarafı ishal olmuş işi gucu bırakıp yanına gitmediğim icin ayrıca laf sokuyor.
Ben bu adama yaranmanın yolunu hic bulamayacağım galiba..
Cok uzun yazdım ozur dilerim umarım anlatabilmişimdir maruzatımı..
Gec gorulen gerceklere doğru
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Gec gorulen gerceklere doğru