Kızlar,
tayin donemime cok az kaldı.atama bolumuyle goruştum.durumumu anlattım.eşimin tehditleri, babama saldırması, koruma kararları, boşanma davası.
kurum bu belgeleri gonderirsem komisyonda değerlendireleceğini soyledi.kurumum gercekten iyidir.eş durumu tayinim 1 ay icinde cıkmıştı.o donem hamileydim.o donemde de hem hamileydim, hem kapkac saldırısına uğramıştım vs.tayinim hemen cıkmıştı.
şimdi bu durumda atama bolumunden dediler, durumumu acıkca anlatan bir dilekce yazmam gerekiyormuş ama bunu yazmam demek aile ilişkilerimi ifşa etmem demek ve ben bunu istemiyorum.yarın birgun mudur yardımcılığı mulakatında sorun olabilir.ozel aile ilişkilerime gundeme gelmek istemiyorum.
cok yakında tayin donemi başlıyor.normal isteğe bağlı başvuru yapıcam.3 sene aktif calıştım ama ya cıkmazsa diye duşunuyorum.gerci bizim mudurluk şu an maksimum sayıda.eleman fazlası mevcut.ben boşanma davası kağıdını tercih formuna ekliyim mi?sonucta boşanacağım ve kurum icinde de bilinecek.boşanmak ayıp da değil.gizli saklı bişi değil.ama koruma kararlarını gondermeyi istemiyorum.dilekceye şoyle yazmak istiyorum:boşanma durumunda olduğum ve dava surecinde resmi eşimle aynı ilcede yaşamak istemediğimden dolayı dersem sıkıntı olur mu sicilim icin?sonra da gidip goruşsem ilgili departmanla durumumu sozel olarak aktarsam?
ben şunun farkına vardım.haklısınız kızlar.ben bu adamı cok bile cektim.ben ilerde yalnız kalmaktan korktum, normal hali cok cici,ofke nobetleri berbat.boşanma surecinde hele aurı ev tutunca tekrar şiddet uygulayabilir.bunları duşundum uzuuun uzuun...
Ote babamın yanımda kalmak istemiyorum, cok ağır hakaretleri ondan da duydum..
bugun kendimi topladım 40000 lira param vardı, onu vadeli hesaba yatırdım,aylık 600 lira faiz gelirim olacakmış.cocuğun kreşini buyuk olcude karşılar.haziranın son haftası temmuzun ilk haftası tayinler acıklanacak ve resmi eşimin koruma suresi 15 haziran da bitiyor.eşyaları burada bırakıp polis evine yerleşicem.camaşırımı oğlem arası yıkar, kurutucuda kurutur, akşam o gelmeden alırım.oğlen yemeğimi burda yerim.2-3 hafta icin.tayin icin de durumumu ilgililere sozlu olarak aktarmak istiyorum.cunku burada kalmam pek akıllıca değil.
tayin icin durumumu nasıl izah edebilirim sicilime de bu aile sorunları yansımıcak şekilde.boşanma davası tensip zaptı suretiyle tayin cıkar mı?ne duşunuyorsunuz kızlar.
tayin cıkarsa da orada ev kurup, akabinde cocuğun kreşini ayarlayıp annemi babamı da istanbula gondermek istiyorum.tayini balıkesir ya da canakkaleye isticem.maaşım 3400.gecinirim herhalde.oyle kızlar.
umarım herşey yolunda gider.zira bu kocayla benim bir geleceğim yok.
Tayİn hakkinda
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Tayİn hakkinda