nişanlımla ilk başta arkadaş gibi tanıştık o yuzden bana eski sevgilisinden bahsetmişti ne kadar cıktıklarını kızın buna yanlış yaptığını falan anlattı. bende unutamam boyle şeyleri icimde tutarım. sevgili olduğumuz donemde de bu kızın 6 ay oncesinde sosyal medyadan attığı mesajlarını gordum mesajları silmemesini sorun etmedim unutulabilir cevap vermemiş ama mesajların iceriği sıkıntı bi suru şeyden bahsediyor ama yuzuk falan takmışlar kendi aralarında buna uzuldum. bi kac defa telefonuna mesaj geldi yine bu kızdan. kız unutamadığını falan anlatmış tekrar bi şans istiyor. nişanlım cevap yazmadı daha cok atar diye. neyse oğrenmiş bu kız nişanlandığımızı nerden biliyorsun diye sorarsanız stalkladığım icin biliyorum. duygusal duygusal gonderiler paylaşıyor. şimdi diyeceksiniz sana ne adam seni seviyor senin yanında ama inanın o kadar rahatsız oluyorum ki. gecmişte yaşadıklarından dolayı değil hala benim hayatımdaki adamı bekleyip ona yalvaran birinin olması. biri senin hayatındaki insan icin dua ediyor seni bırakıp kendine gitmesi icin. hala mesaj atıyor mu bilmiyorum belki de atıyordur ama nişanlım bana atmıyor dedi. bu