Merhaba,
Konuyu bir uyemizin talebi ile ben acıyorum. kendisinden 2. uyelik alıp konuyu acabileceğini ifade etim fakat bunu teknik olarak yapamadığı icin konuyu ben acıyorum.

Dun akşam eşim cok emin yerlerden ; kuzenimizin, eşi tarafından aldatıldığını oğrenmiş. Hatta hatta eşime instagram mesajlarını bile gostermişler.

Bunu eşim ile paylaşan ise eşimin arkadaşı. Ona da birlikte olduğu cocuk soylemiş.

"ben x ile birlikte oldum ama eşinin kim olduğunu oğrenince cok utandım bir daha beni arama diyerek ilişkiyi kestim" demiş. Hatta şu anda kimle birlikte olduğunu da soylemiş.

Kuzenim işe gittikten sonra adamı eve alıyormuş. Bu arada bu olaylar daha cok yeni.

Eşim akşam eve gelince hemen kuzenimi arayacağını soyledi. Ben durdurdum cunku bu cok hassas bir konu ayrıca kuzenimin eşinin ailesi problemli bir aile. İntikam almak icin her şey yapabilirler. Yaşadığımız yer kucuk bir yer, adımı bile cıkarabilirler yani. Kızımın yuvasını yıktılar aynısını onlarda yaşasın diye tum kotulukleri yapacak bir aile.

Bu konunun mutlaka soylenmesi taraftarıyız. Cunku tum şehrin diline duşmuş bile, bizim haberimiz yok. Kuzenimi enayi yerine koymasına seyirci kalamayız ama nasıl soylememiş gerekiyor ?

Sizden ricam bana bir akıl verin. Sizce olay bizim uzerimize kalmadan bunu nasıl bildirmeliyiz ?

Amcamlara da guvenemiyoruz sonucta insan evladı o sinirle soylemeleri yuksek ihtimal.

Not : Kuzenim sosyal medya kullanmıyor oradan soyleyemeyiz.