1 yillik sevgilimin eski sevgilisini deliler gibi kiskaniyorum.Buna bir sebepte bizim ilişkimizin başların da irtibata gecip gorusmeleri ve benim yakalamam.Guya yılların hatırına dostca bir goruşme(inanmadım ama inanmak istedim sanırım) Sonrasında kendini af ettirdi.Tabi ben deli gibi bayanı araştırdım sosyal medyadan fln benden tahsilli benden guzel sevimli tatlı geldi bana hep kendimle kıyaslıyorum o daha hoş geliyor 1 yıl oldu sevgilimle bu kadıni hoc unutamıyorum yeminler ettiği halde duygusu hic bir seyi kalmadığına aklında olmadigina yok hep aklı onda gibi geliyor ortak tanidiklari var arkadşlari var ayni ortamda denk gelme ihtimalleri var zamanında cok sevmişler birbirlerini.Offfffff offffffff kendimi niye bu kadar şansiz değersiz hissediyorum ki ben ya ne yapıcam kızlar bu takıntı dan nasıl kurtulacam yaşlarımız da kucuk değil 30 lu yaşlarda insanlarız.Sevgilime artık bu durumu yansıtmamak icin bu tur krizlerimde uzaklaşıyorum bir kac gun kendi kendimi harap edip sonra tekrar devam ediyorum.