Goruştuk ve yine eski gunlerdeki gibi olduk.
Sorun şu ki onun hala sevgilisi var ve ben ona ayrıl diyemem. Zaten onunla sevgili olmak gibi bir niyetim de yok, cunku başkasını aldatan yarın beni de aldatır. Aramızdaki tek şey de şu aslında. Birbirimize cok iyi geliyoruz. Ona sarılınca butun derdim tasam bitiyor. Bu onun icinde gecerli. Bitirdim goruşmeyi konuşmayı aslında ama yine birbirimizi ozluyoruz. En kucuk bişey olduğunda birbirimize koşuyoruz. Onun sevgilisinden ayrılmaması icin cok sebep var hepsini biliyorum. Ayrıl da demem zaten ama bu yaptığım gercekten cok mu yanlış? Aramızda cinsel bir şeyde olmuyor. Tek yaptığımız tek istediğimiz şey birbirimize sarılmak. Ama vicdanen hic rahat değilim. Zaten bir ay gibi bir sure sonra başka şehirlerde olucaz. O zamana kadar bunu boyle surdurmem cok mu yanlış olur gercekten,?
Arkadaşlar konuya guncelleme getirmek istiyorum. İyi ya da kotu yorum yapan herkese teşekkur ederim. Bugun bitirdim aramdaki herşeyi ona da soyledim. Numarasını da sildim engelledim. Tekrar da goruşmeyeceğim. Uzerimden bir yuk kalktı. Ama yine de ben bunu yaptığım icin vicdanım hic rahat değil. İlk buluşmamızda bilmiyordum sevgilisi olduğunu bugunde bir şeyleri bitirmek icin buluştum ama bir onceki buluşmamda bilerek isteyerek gittim buluştum. Bunu yaptım ve bunu nasıl odeyeceğim bilmiyorum hic rahat değilim hala