1,5 aydır goruştuğum mu takıldığım mı desem birisi var. Daha once konusunu acmıştım. Hafif duygusallık falan da girdi işin icine.
Yalnız şimdilik ufak bir problem var. Cocuk anladığım kadarıyla uşengec hatta belki de cooooook uşengec.

Ortak bir arkadaşımız var. Gecen bana bu bebeyle ilgili 'Goruşecekseniz en az 1 hafta onceden soyle buna, o anca kendini dışarı cıkacağına falan ikna eder hazırlar. Biz geldik oğlum nerdesin diyoruz bir cay iceyim, biraz oturayım gelerim der. Biraz değişik bir cocuk' dedi.
Futbol macı yapmışlardı. Ben de seyretmeye gittim. Herkes oyun esnasında koşup dururken bu az hareket ediyor, sabit duruyor, hatta bir ara cimenlere oturduğunu bile gordum

Daha onceki buluşmalarımızda ay bugun mu buluşsak, acaba başka gun mu buluşsak kafasına girdiğinde istemiyorsun galiba o zaman buluşmayalım dediğim de hemen toparlanıyordu.
Ama artık o buluşma teklif etsin istiyorum. Bebeyi cok ozledim. Ama tam bir uşengec.
Onun uşengecliğiyle başa cıkabileceğim ya da buluşma teklif ettirebileceğim guzel bir formulunuz varsa alırım