2 yıla yakındır bir erkek arkadaşım var. Bizi ikimizin ortak bir arkadaşı tanıştırdı. Fakat biz konuşmaya başladığımızda farklı sehirlerdeydik. Birbirimizi daha once gormemiştik. Fikir ayrılığı yaşadığımız zamanlarda bizi tanıştıran arkadasim aramızı bulmamiza yardımcı oldu vs vs. Fakat sonradan bazı nedenlerden dolayı bizi tanıştıran arkadasimla iletişimi kestik, erkek arkadaşım da ben de goruşmuyoruz.
Bunlar genel hatlar. Sonra ise biz ilk zamanlarımızda sevgilimle otururken bana ınstagramda birşey gosterecekti. (O zamanlar bizi tanıştıran arkadasimla iletişimimizi kesmemiştik.) Instagramda arama yerinde ust sırada onerilenler kısmında ikinci sırada bu arkadaşımı gordum. O zamanlar sormuştum neden x burda cıkıyor diye. Erkek arkadaşım da şu cevabı vermişti. Iletisimde olduğun ve profiline girdigin insanlar burada cıkıyor. Bende ayrı sehirlerdeyken x'in profilinde seninle olan resimlere bakıyordum dedi. (Benim instagramim yok.) Ve birbirimizi daha once hic gormemiştik erkek arkadasimla. Cevabi mantıklı gelmişti o zamanlar. Ama şimdi bir kac haftadır bu konuyu takıntı yaptım. Acaba x'e beğenisi mi vardı onun resimlerine mi bakıyordu diye.
Sizce bu tatmin edici bir cevap mi? Boyle bir durum olabilir mi? Bunu erkek arkadasimla da konuştum hatta cok ustune de gittim. Başta sen ne demek istiyosun falan gibi konuştu. Bunu soylemen bile cok sacma dedi yemin etti vs. Ayrıca bu x dediğim kişi yani bizi tanıştıran kişi de sevgilim kuzeninin eski sevgilisi.
Boyle birşey olabilir mi ben mi takıntı yapıyorum. Ben 2 haftadır ustune gittiğim icin cok kavgalar ediyoruz. Ben bu olayi takmadan once ilişkimiz cok iyi gidiyordu. Kuruntu mu yapıyorum? Olabilir mi boyle birşey.
Bir kiskanclik konusu da benden.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bir kiskanclik konusu da benden.