Merhaba
Calıştığım işyerine tamamen tesaduf eseri işe girdim ve şuan calıştığım pozisyon da birini buluncaya kadar telefona baksın sonra eski işine devam etsin dediler sonucta 7 yıldır bu işi yapıyorum ve bu işyerinden cıkarsam kesinlikle aynı pozisyonda iş bulamam cunku normalde bu pozisyon icin yabancı dil şart
Piyasalar da ki durum dan dolayı işler hafifledi bayağı
Ve ben korkuyorum tum sosyal haklarım var resmi tatiller yıllık izin ve cok kibar herkes calıştığım coğu kişi yaşlı ama muhendis
Boyle bir duzeni daha sonra bulamam imkansız gibi
Geleyim soruma
Şuan bekarken kariyere yardımcı bir kursa gitmek istiyorum
İngilizce var mı derseniz ancak karnımı doyururum
İspanyolca turkce gibi coğunlukla okunduğu gibi yazılıyor bu yuzden onu oğrenmek istiyorum
ama şuan Rusca da cok revacta ama alfabeyi Oğrenince coğunlukla okunduğu gibi mi yazılıyor hic bir fikrim yok

Sorularım
İspanyolca mı (artikeller cinsiyet ler Vs. Onemli değil ingilizce de olsa kelime ezberlemem lazım ama okunduğu gibi yazılırsa belki ilerlerim diye duşunuyorum
Rusca mı Rusca ise rus alfabesini oğrendikten sonra okunduğu gibi mi yazılıyor coğunlukla
Muhasebe kursuna gittim hocam memnundu hatta işten cıkmayı duşunuyor musun dedi bana iş ayarlamak icin haklarımı ozel sağlık yıllık resmi izinleri falan soyleyince kovmazlar ise cıkma sakın oradan dedi
Ekleme
Turkiye de İspanyolca şuan Rusca dan geride Rusca bilen oğrenen arkadaşlar okunduğu gibi mi yazılıyor yoksa ingilizce gibi okuma başka yazı başka mı