İyi geceler herkese aşk hayatını yoluna koyamayan bir ben var karşınızda. Hayat hikayelerinizden guc alıyorum benim gectiğim yollardan gecen insanlar olduğunu gorup danışmak istiyorum

2 senedir tanıdığım bir adam var. Daha once uzduğum, kırdığım halde bir kere bile kalbimi kırmamış, ardımdan kotu laf ettirmemiş biri. Her şeyiyle anlaşabildiğim, ailesi duzgun kendi duzgun yakışıklı, mesleği iyi, tanıyan herkesin cok sevdiği saydığı biri. Eksiği var mı deseniz yok diyebileceğim, saatlerce sohbet etsem sıkılmayacağım biri. Belki bu kadar guvenme diyeceksiniz ama kendimden cok kefil olduğum biri.

Ben bir zamandır bu adamdan hoşlanıyordum ki kendisinin de bana duyguları olduğunu biliyordum. En son bir cesaret mesaj attım konuşmaya başladık. 3 haftadır goruşuruyoruz. Bu surede hicbir yanlışını gormedim. Yaptığın yanlışları bile buyutmeyen alttan alan birisi. İlk başlarda o kadar heyecanlıydım ki elimde telefon mesajını bekliyordum seviyorum ya diye dolanıyordum. Ama bu hafta duygularım duşuncelerim tepe taklak oldu, o heyecanıımı kaybettim. Surekli eskiden goruştuğum, sevdiğim insanlarla kıyaslamaya başladım. Bu donemde duzgun adam bulunmuyor biliyorum onu da kaybetmek istemiyorum ama bazen ya sevemezsem diye duşunuyorum artık kendi kendimi yiyorum. Sevdiğim adamla değil de normal bir arkadaşımla konuşuyormuşum gibi geliyor bazen. Duygularımı cozemiyorum, tek bildiğim hayatımda boyle birini istediğim, butun sevgimi hak eden birisi. Yanında mutluyum, iyiyim, eli elime değdiğinde heyecanlanıyorum ama bir şeyler yanlış veya eksik geliyor. Daha once yaşadığım hayal kırıklıklarından mı korkuyorum da boyle hissediyorum acaba diyorum.
Var mı başta benim gibi duşunen sonradan sevgilisine, eşine kor kutuk aşık olan birileri?