İlk cocuktan sonra boşanan var mı? Neden bilmiyorum cevremde de oldukca fark ettiğim bir durum bu. Evlilikler sarsılmaya ve geri donulmez bir hal almaya başlıyor.
Benim eşimle 2007den beri tanisikligim, 2011den beri de beraberligim var. 2 yıllık evliyiz bir de bebeğimiz oldu. Ama fark ettim ki tek başıma iken cok şeyi tolere edebiliyorken artık kaldıramıyorum. Oncelik cocuğumun ruh sağlığı ve geleceği olduktan sonra aslında onunla senelerimi harcayarak ne kadar yanlış yapmış olduğumu anladım.
Cok agresif biri. Ağzından asla kufur eksik olmaz. Cok sinirlendiğinde kolumu sıkar vs. Daha birkac gun once korkunc bir kavga cıktı kolumu sıktı tırnaklarını gecirdi yara kabuk bağladı şu an ama benim icin o son damla oldu. Bende az değilim utanarak soyluyorum cokca karşılık verdim. Bu ne rezillik nasıl bir ailedir? Kendi annesi babası o cocukken birbirine giriyormuş. Şimdi o da kendi ailesi gibi davranıyor. Tek başıma sakin bir insanım ama kufrederek surekli damarıma bastığı icin sinir harbiyle geziyorum. Sutum cekildi. Ayrılmak istiyorum ama biraz desteğinize ihtiyacım var. Tek olsam onemli değil fakat cocuğuma bu şeyi yaşatmak istemiyorum.