Daha once buraya bosanmali miyim diye aklim karısık sorular soruyordum size simdi kararımı verdim kafamda bitirdim herseyi son seyler bardagi tasiran son seyler oldu. Esim kazandini benden habersiz harcayip (neye harcadini bilmiyorum soylemiyor) banada hic para vermeyip isler cok kotu diyordu yeni ogrendim geceleri eve gec geliyor hic aramiyor sormuyor gec gelecgnden haber bile vermiyor benden habersiz sehir disina gezmeye gitmis arkadaslari ile iki uc kere ( bunlar sadece benim bildiklerim) ve guzel yalan soyler. Daha cok sey var ama yazmak istemiyorm sevdini soylesede sevgisine inanmiyorum zaten. Bende de sevgi kalmadi ona kRsi bsy hissetmiyorum daha onceleride yazmistm. Ben ayrilmak istiyorum iki ay sonra sinavim var o zaman konuyu acmak istiyorum arkadaslar once konuyu anneme Acip Sonra esimle konuscam bu surecler nSil bilgigi olanlar beni bilgilendirebilir mi biraz? Anlasmali bosanmaya nasil ikna ederim sonrasnda ne gibi seyler beni bekliyor ve bu surecte tavsiyelerinize onerilerinize ihtiyacim var