İş kurmak
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- İş kurmak
-
03-10-2022, 03:58:29Hanımlar cevremdeki insanlardan arkadaşlarımdan fikir aldım. Sizlerden de almak istiyorum. Kriz var biliyorsunuz. Birileri her gun kepenk kapatıyor. Biz kalkışabilir miyiz bilmiyorum. Eşim aşcı biz kucuk bir ilcede yaşıyoruz. O da bir catering firmasında calışıyor. Ve mutfakta şartlar cok cetin. Hakettiğini kazanamıyor. Calışma saatleri abartılı fazla. Başka şehirlerde daha guzel paralar kazanabilir ama benim işim bir sure burada. Ama calışma saatleri başka yerlerde de hep cok yoğun. İleride oğretmenlik gibi duşunceleri de var. Yeniden kpss ye hazırlanıp atanmak da istiyor ama puanlar cok yukseldi. 80+ puan alması gerekli. Yapabilir mi şimdilik emin değiliz. Aklımızda iş kurmak gibi duşunceler var. Bu eşimin işiyle, mutfakla ilgili de olabir. E ticaret gibi bağımsız bir sektor de olabilir. Şu an sadece duşunce aşamasındayız. Sizce para biriktirip ya da kredi cekip boyle bir şeye kalkışmak ne kadar mantıklı ya da altından kalkılabilir mi? Ya da sizin iş acısında farklı onerileriniz var mı? Ya da hic riske girmeyin otursun kpss calışsın mı dersiniz?