Merhaba KK'nin guzel kadınları,her şey gonlunuzce olsun.Sizlere danışmak istediğim bir konu var.Size her şeyi acık acık anlatacağım.Umarım kafamdakilerin netleşmesine yardımcı olursunuz.Ben C2 adlı programda bundan yaklaşık 1 sene once biriyle tanıştım.Oyle arkadaşca konuşuyorduk,başlangıcta onu ciddiye bile almıyordum.Sonra zaman ilerledikce samimiyetimiz arttı ve wpye gectik.Bu surec icerisinde vize ve final haftalarında konuşamadık ama bağlarımız kopmadı hic.Kimi zaman sevildiğimi gercekten hissettim ama kimi davranışları da beni gercekten cok uzdu.Mesela yaşadığım yere geldi,beni gormeden gitti.Sonra bana başka arkadaşlarımla da goruşmemiştim ki dedi.(Cok kırıldım buna.O arkadaşlarını gormuştur illaki,beni ilk kez gorecekti oysaki.)Bir kez hasta olduğumda sormadı bile nasıl olduğumu.Bazen onun yanında kendimi cok yalnız hissediyorum.Her gun konuşuyoruz ama aramızda hala sevgililik anlamında bir şey yok.Birbirimize adlarımızın sonuna iyelik eki ekleyerek konuşuruz.Bu 1 yıllık surecte ben sanaldan başka insanlarla da konuştum,o da konuşmuştur.Neden başkalarıyla da konuşma ihtiyacı duyduk hic bilmiyorum.Bu 1 yıllık surecte onunla konuşmak istemediğimi soylediğim zamanlar oldu ama beni bırakmadı,telefonda ağlayacak gibi oldu ama onun yanında artık kendimi mutlu hissetmiyorum.Sizce bu konuşmayı mı bitirmeli miyim yoksa devam etmeli mi?Beni bırakmaması sevgiden mi yoksa yalnızlıktan mı sizce?