Genel olarak bir sıkıntımla ilgili soru sormak icin konu actım ve genel cevaplarınızı, tavsiyelerinizi okuyarak biraz rahatlamak istiyorum. Şahit olan ve benzer hisleri yaşayan varsa yazdığım paragrafı okurken o hissi hatırlayacaktır. Genelde insanın başına iş acan ve kaos yaratan bu guruhtur cunku.
Sizin de iş yerinizde her şeyi bildiğini sanan, kendini yuceltip sizi kucuk duşurmeye ve değersizleştirmeye calışan, insanlara sizde kotu gorduğu veyahut kotu olarak duşunduğu şeyleri anlatıp kotu tanıtan, iyi olan hicbir şeyi gormeyip işine gelen yerleri kırpan, bir kişiyi gunah kecisi - duşman ilan edip surekli onun uzerine oynayan ama yakınlarının cok buyuk hatalarını tolere edebilen, kendisi lafını etmediği insan bırakmadığı halde kendi hakkında konuşulduğunda ortalığı velvereye veren, tek tarafı dinleyip hukum veren - ki bu taraf kendinden biriyse asla karşı tarafın haklılığını sorgulamayan, il mudurunu bile kendi cıkarları icin dolduran (il mudurunun dolduruşa gelmesi,cidden en trajik cumle bu oldu) cok afedersiniz kendine yağcılı, yalakalık yapan kişilerin gazıyla ve onları gazlayarak kendini değerli hisseden ve bundan kendince aldığı guclu insanlara sataşan bir guruh var mı? Varsa bu insanlara pardon orgute karşı nasıl davranıyorsunuz? Gormezden gelerek mi yoksa cevaplarını vererek mi? Cevaplarını verecek kadar bir muhabbetim bile yok artık ama gormeye bile tahammul edemiyorum. Bu kadar haksızlık yapıp hicbir şey olmamış gibi her şeye devam edebilmelerine hala şaşırabiliyorum ben. Ve son sorum bu duzen hatta saltanat sonsuza dek surer mi?