Kizlar bana akıl verin lutfen.
Ben dun henuz 9 aydır evli olduğum kocamı kumar oynarken olduğu yerde karşısına cıktım. Sonra konuşmasına izin vermeden arabama bindim bastım gaza. Cok kotuydum. Aradı acmadım. Sonra eve gittim yuzleşmek icin. Bana sen haklısın kendimi savunmicam dedi. Ben borca girdim işin icinden cıkamıyorum bu yuzden kazanırım diye gidiyorum dedi. Ona acık acık guvenimi mahvettiğini soyledim. Aslında kafama koymuştum ayrılacaktım bidaha oynadıysa ama bi cok kez bunun bi hastalık olduğunu okuduğum icin kendimi kotu hissettim. Zaten surekli kendimi asıcam dayanamıyorum artık diyordu. Pisikolojik baskı vardı uzerimde. Bi sıfıra cıksam gitmek icin sebebim zaten olmaz diyor ama ben tukendim. Olur olmaz ondan gizli ağlıyorum annemi babami cok ozluyorum. Karşımda beni anlamayan bi adam var. Cok sevdiğim ama yavaş yavaş soğumaya başladığım. İşin kotusu evliliğimi kurtarmak istiyorum ama tukendim. Nerden tutsam olmuyor. Pisikologlarla goruştum bunun bi hastalık olduğunu soylediler. Yani beyni o gitmicem desede komut veriyormuş. İnan ’ın ne yapıcam bilmiyorum. Kendimi cok yalnız caresiz hissediyorum. Boyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Bana akıl verin ama kırıcı olmayın lutfen.