Ablam surekli ben senin dugununde cok guzel olcam hangimiz gelin karistircaklar gorceksin falan diyo ve artik sinirlerimi bozuyo.
Benim bildigim gelin bindalliya veya gelinlikle tac takar o bana dio sen tac takcan mi ben takmak istiyorum bilmem ne. Bi ara benimle bindalli giymeye kalkti tabi ben kaynanmgille konustm organzasyn sirketi vermesin fazladan sadece ben giycem istemiyorum dedim..
Nedir bu benim onume gecme cabasi ya biktim artik benim kardesim gelin en guzel bu gece o olsun demek bu kadar zor mu? Tamam guzel olsun zaten ama niye beni sollamaya calismak?
Nisanimda da aynisini yapti kucuk bi nisan oldu bi tek abartili giyinen oydu sanki gelin ikimiz gibiydik.. bide bana abartma daha bu nişan die kucuk bi tac aldirdilar zorla kendi masallah gayet gosterisli bi aksesuar takti basina. Ve hayir ben boyle istiyorum desem de hayir dedi beni gecistirdi sanki surekli yonlendirmeye calisio.. bundan sonra hic gelinlik alisverisime falanda gelmesini istemiyorum ya kaynanmla bas basa gider gelirim gerek yok. Kaynanam bile onun kadar karismio sen hangisini begenirsen ben yorum yapmiyim diyo ben zorluyorum kadini soyle anne sende fikrini diye..
Gorusleriniz onemli dugunum yaklasiyo ve ciddi anlamda canimi sıkıyo ablam icimde zerre bisey kalmadi o kadar sogudumki bu huylarindan .
Duğunum ve ablam..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Duğunum ve ablam..