Yemek yerken corba hupletma, ağız şapırdatma sesi beni mahvediyor. Kayınvalidemler bizde bi sure kalacaklar evleri tadilatta olduğu icin. 10 gundur eşim ve (eşime her yemekte hupletme, suyu gurp gurp ses cıkararak icme gibi uyarılarım olur zaten) kayınvalidem corbayı hupppleterek iciyor şapıır şupur yemek yiyolar dayanamıyorum.
dun en son eşim corba icerken başladı hupletmeye, sonra kvalidemde aynı. eşimin gozune bakıyorum yokkk anlamıyor... kayınvalidem bi yandan eşim bi yandan. sinirlendim bende afiyet olsun dedim kalktım oğlumun yanına salona gectim oyun oynamaya. sonra eşim sesleniyor noldu yeni oturduk bişe yemedin ki kaynım noldu diye sesleniyor kvalidemde ses yok anladı o sırada sanırım.
sonra cok seslendiler ben tokum diyorum, gel yanımızda dur illa diyolar, bilmiyolarki sese ayar olduğumu.. sonra yine gittim corbalar bitmiştir diye oturdum masaya salata yiyorum ufak ufak. eşim ısrarla soruyor noldu noldu noldu diye. en son bende sofrada dedim ki "şapır şupur yemek yeme sesinden corbayı cayı hupletme sesinden gıcık oluyorum biliyosun ama dikkat etmiyosun bende seni sofrada kırmayım diye gittim" dedim. "soyleseydin dikkat ederdim kalkmasaydın yeseydin yemeğini" diyo bende "gozune gozune bakıyorum işaret ediyorum sen daha devam ediyosun napim" dedim ve sonra kayınvalidem bi tabak daha corba aldı hupleteee huplete icti resmen inadıma..
ya kızlar ayıp mı etmişim 10 gundur canıma tak etti resmen.. ve daha 15 gun kadar bu sesleri duyacağım.
cay corba hupletmeden icilmez mi? deniyorum inanın hupletince noluyor bi bakim diyorum yok yapamıyorum inanın sessiz icmekten daha zor..
bu arada dun bizim eşimle nikah yıldonumumuzdu yarında duğun yıldonumumuz. biz yarını kutlarız eşimle hep. ama yinede nikah gunumuzu de evde ufakta olsa kutlarız. kvalidemler var diye es gecelim dedik dışarı cıkalım diye duşunduk ama bu sabah 6 bucukta kalkıcaz iş icin diye onu da es gectk. kvalidemler geldiğinden beri oğlumun odasında kaynım tek kalıyor guya sesten falan rahatsız oluyor sinirleniyor diye, oğlum da salonda kvalidemle yatıyor. iki koltuk var birinde oğlum birinde kvalidem yatıyor. dun de kayınvalidem tuttturdu oğluma annenle yat bugun diye. Oğlumda tutturdu bana "annem senle uyuyacam" diye. Biliyor ya ozel bi gun bizim icin birlikte yatırmamak amacı. Bende oğlumu kendi yatağımızda uyutayım da sonra salona yatırırım dedim saatte 11 gibiydi yatakta oğlumla uyumuşuz. 11 bucuk gibi kalktım oğlumu iceri yatırayım diye eşimi de cağırıcam guya.. bi baktım gece 2 den 3 den once uyumayan sabaha kadar uyku tutmayan dolanan kvalidem yatak yapmış hemen diğer koltuğa yorganı falan oğlumun odadan taşımış (normalde taşıyamaz) eşimi yatırmış, kendide nasıl olduysa o saatte uyuyuvermiş, bende sinirlendim eşimi kaldırmadım oğlumla yattım.
sabah eşimde geldi niye ayrı yattık yorgunluktan uyumuş kalmışım kaldırsaydın keşke ozeldi dun dedi. bende bizim icin ozel bi gunse annen yatak yapınca kalkıp gelseydin yok deseydin dedim bozuk attım.
kusura bakmayın cok uzun yazmışım bu arada sanki hala o andaymışım gibi kaldım

ya kızlar gercekten cok sinirlendim ya. cok uzun yazdım biliyorum ama dayanamadım birine konuşup dokmem lazımdı icimi..
GUNCELLEME:
Biz zaten kutlama yapalım demedik, oyle bir niyetimiz yoktu, sadece eşimle bu gunde birlikte yatmak istemem normaldir sanıyorum.
Zaten yarına eşimle planımız var yemeğe cıkıcaz. Bu konuya acıklık getirmek isterim..