Merhaba arkadaşlar. O kadar kotu hissediyorum ki kendimi ruh gibi geziyorum. Eşimle hic mutlu değilim. Ama sorun bende mi eşimde mi İnan ’ın idrak edemez oldum.
Eşim cebinde parası varsa cok mutludur parası yoksa yanına yaklaşmayacaksın. Tabi bu para konusunda cok dikkatli harcarım sıkıntı yaşamayalım diye hep kendimden kısarım. Eşim cok rahattır hergun gider yer icer canı ne istese alır sonra param yok diye sinirlenir. Kv yemeğe gidelim der eşim oder arkadaşları yemeğe gidelim der eşim oder ama Kızımın bir ihtiyacı olsun para yok der. İckiside var hergun icmez ama kafasına estimi gider icer. Geceleri eve gelmez sabaha karşı gelir oğlene kadar yatar sonra taksicilik yapar. Duzgun iş bul derim iş beğenmez bana sen işe gir der. Ben iş bakıyorum zaten. Benim ailemin hic birseyine dahil olmaz mecbur kalmadıkca gitmez duğun vs olsa beni bırakır işim var der gider. Ama kendi tarafı oldumu kv geleceksiniz der eşim kv beni gonderir. Kendi akrabalarını sevmez goruşmez ama beni araya sokar. Kızım oyle yaramaz değil kendi kendine oynar kendi akrabalarının yanında gulerek annesi gibi mıymıntı der. Kolay kolay bizle vakit gecirmez. Ben soylenince bizi canta gibi taşır goturur annesigile onlarla biraz gezdirir sonra benim işim var der bizi eve getirir gider. Evde herseye karışır. Evde kolay kolay yemek yemez. Bekarkende oyleymiş ev yemeği sevmiyor. Hep dışarda yer. Evde Yediği zamanda bin turlu kusur bulur beğenmez. Bazen beni cocuk gibi azarlar. Konusulacak bir insanda değil cok sinirli ve katı. Artık hic istemiyorum. Annemle konuştum annem babam ayrı ikisinin yanınada gitmem ikiside evli. Annem her turlu arkamda olacağını destek olacağını soyledi. Ama kızıma uzuluyorum
Boşanmaya karar verdim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Boşanmaya karar verdim