Merhaba hanımlar annemle uzun suredir goruşmuyoduk cunku sıkıntılarımız vardı bugun telefonla aradı beni baya bi konuştuk. Sonra konu benim hayatıma geldi okulumla alakalı falan normal konuştuk sonra hayatımda biri olup olmadığını sordu ben de yok dedim. Nasıl yok sen universiteye gidiyosun nerdeyse okulun bitecek bulamadın mı birini dedi. Ben de o işler oyle ha deyince olmuyor karşıma sevebileceğim biri cıkmadı zaten guvenemiyorum da dedim. O da bahane uretme onlar seni istemiyordur sana o kadar zayıflama dedim kucucuk kaldın zayıfsın boyun da kısa goğuslerin bile yok kızım dışardaki kızlara bak artık herkes kendine dikkat ediyor dedi. Dondum kaldım diyecek bi şey bulamadım ben cirkinsem genetiktir belki dedim. Valla benimle alakası yok ben gayet etli butlu boylu posluyum deyip guldu. Sacını bari kestirmeseydin ayol got yok meme yok goren erkek sanacak falan dedi. Bunları gulerek soyledi ben sinirlenince de şaka yapıyorum takılıyorum amma alıngansın bi konuşayım dedim moralimi bozdun off dedi sonra da kapattım telefonu. Ben gercekten anlamıyorum bu kadının derdi ne şaka bile yapıyor olsa boyle şaka mı olur ya. Tip olarak erkeğe de benzemiyorum ağzım burnum kucuktur minyon bi yapım var cok guzel değilim ama cirkin de değilim iltifat falan alırım gayet. Bir arada buğday tenli olmama takmıştı biraz beyazla falan derdi. Ay gercekten cıldırmak uzereyim ya buraya yazıp icimi dokmek istedim uzulemiyorum bile artık şoka girmekten